Glastonbury 2017, sold-out în mai puţin de o oră, în ciuda blocării site-urilor care au vândut bilete la eveniment

0
0
În anul următor
ediţiei din 2017, în 2018, festivalul îşi va lua o pauză, iar următoarea ediţie
va avea loc în 2019 FOTO Arhivă
În anul următor ediţiei din 2017, în 2018, festivalul îşi va lua o pauză, iar următoarea ediţie va avea loc în 2019 FOTO Arhivă

Festivalul Glastonbury 2017 a devenit sold-out în mai puţin de o oră, duminică dimineaţă, în ciuda blocării site-urilor See Tickets şi glastonburyfestivals.co.uk, care au vândut bilete la acest eveniment muzical din Marea Britanie, informează BBC, citat de News.ro.

Fanii care au accesat site-ul See Tickets au primit un mesaj prin care au fost informaţi că site-ul nu era disponibil.

Site-ul oficial al Festivalului Glastonbury a fost la rândul său blocat duminică dimineaţă, însă a reînceput să funcţioneze puţin după ora locală 09:00 (11:00 ora României, n.r.).

În cele din urmă, toate biletele de la Glastonbury 2017 au fost epuizate în mai puţin de o oră.

În acest an, achiziţionarea de bilete la acest festival nu a fost posibilă prin telefon, iar toţi fanii care erau preînregistraţi au fost direcţionaţi spre site-ul glastonbury.seetickets.com.

Organizatoarea festivalului, Emily Eavis, fiica fondatorului Michael Eavis, a publicat următorul mesaj pe Twitter: „Biletele sunt de acum sold-out. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru uriaş şi loialitatea voastră şi ne pare rău pentru cei care nu au mai prins bilete“.

În urma unei creşteri cu 10 lire sterline faţă de anul trecut, biletele din acest an la Festivalul Glastonbury au costat 238 de lire sterline, la care se adaugă o taxă de rezervare de 5 lire sterline. Fanii vor trebui să achitez întreaga valoare a biletelor la începutul anului viitor.

Fanii au putut să cumpere de pe internet maximum 6 bilete pentru o persoană.

Mulţi dintre internauţi nu au fost deloc mulţumiţi din cauza problemelor tehnice întâmpinate de cele două site-uri care au vândut biletele.

Joi, primele bilete puse în vânzare pentru ediţia din 2017 a Festivalului Glastonbury au fost epuizate după 23 de minute.

Anul trecut, cele 118.200 de bilete standard puse în vânzare au fost epuizate în doar 30 de minute.

În anul următor ediţiei din 2017, în 2018, festivalul îşi va lua o pauză, iar următoarea ediţie va avea loc în 2019.

Ediţia din 2017 se va desfăşura în perioada 21-25 iunie.

Organizatorii nu au anunţat deocamdată numele artiştilor care vor cânta la Glastonbury 2017, însă presa britanică afirmă că Daft Punk şi Kraftwerk ar putea fi headlineri.

În acest an, cei trei headlineri de la Glastonbury au fost Muse, Coldplay şi Adele.

Înfiinţat de  Michael Eavis, Festivalul de la Glastonbury este un eveniment care se desfăşoară anual, timp de cinci zile, în regiunea South West, lângă Pilton, Anglia.

Glastonbury Festival a avut loc cu întreruperi din 1970 până în 1981; după 1981, fost organizat în fiecare an.

David Bowie, The Who, The Kinks, T-Rex, Chemical Brothers, Massive Attack, Oasis, The Cure, Pulp, Radiohead, Robbie Williams, Blur, Manic Street Preachers, Pet Shop Boys, Rod Stewart, Franz Ferdinand, Paul McCartney, The Killers sunt doar câteva nume care au urcat pe scena de la Glastonbury. 

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite