Kanye West, întrerupt de un actor de comedie pe scena de la Glastonbury: „Nu ar fi trebuit să apară pe afiş“ VIDEO

0
0

Kanye West (38 de ani) a fost întrerupt de un actor de comedie în timp ce cânta pe scena principală a festivalului Glastonbury. Actorul a vrut „să dea o mână de ajutor“ fanilor care au solicitat ca artistul hip hop să nu apară pe scena unui festival de rock.

Simon Brodkin, cunoscut telespectatorilor britanici pentru interpretarea personajului comic Lee Nelson, l-a întrerupt pe Kanye West în timpul reprezentaţiei sale de pe scena Pyramid a festivalului Glastonbury din Marea Britanie, amintind de gestul asemănător făcut de raper, în 2009, atunci când a întrerupt-o pe Taylor Swift pe scena MTV Video Music Awards.

În timp ce cânta, Kanye West a fost surprins să vadă că lângă el apare Lee Nelson. Acesta din urmă a încercat să imite mişcările cântăreţului, a avut propriul microfon şi a purtat un tricou pe care avea imprimat o aluzie la albumului „Yeezus“, lansat de american în 2013. Pe de altă parte, actorul de comedie s-a putut bucura de „cascadoria“ sa timp de doar câteva secunde, înainte ca un agent de securitate să îl scoată de pe scenă, notează „Daily Mail“.

Înainte de a urca pe scenă, Nelson a postat pe Twitter un mesaj: „Kanye nu ar fi trebuit să apară pe afişul de la Glastonbury, au spus unii oameni, aşa că eu m-am gândit să îi dau o mână de ajutor“. Alegerea lui Kanye West s-a dovedit a fi una deosebit de controversată, întrucât o petiţie care solicită organizatorilor eliminarea rapperului american din line up-ul festivalului şi înlocuirea sa cu o trupă rock a fost semnată de peste 15.000 de persoane. Ceilalţi doi headlineri din acest an de la Glastonbury sunt trupa rock The Who şi grupul Florence and the Machine, care a devenit cap de afiş după ce trupa Foo Fighters a fost nevoită să îşi anuleze prezenţa ca urmare accidentării suferite de Dave Grohl.

Anul acesta, Kanye West a reuşit să-şi aducă la festival „sute şi sute de invitaţi“, ceea ce a făcut ca alte vedete să poata intra doar un un sigur invitat. Totodată, Kanye a declarat în timp ce cânta că este „cel mai mare star rock în viaţă de pe planetă“.

În septembrie 2009, Kanye West a întrerupt-o pe Taylor Swift în ce îşi primea premiul pentru „cel mai bun videoclip al unei vedete feminine“, la gala MTV Video Music Awards. Raperul a specificat că premiul a fost atribuit în mod greşit, Beyoncé fiind considerată atunci favorită cu piesa „Single Ladies“. Recent, în februarie 2015, vedeta i-a stricat bucuria lui Beck, la gala Premiilor Grammy, specificând că nu acesta trebuia să câştige la categoria „cel mai bun album al anului“, ci aceeaşi Beyoncé.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation“, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne“, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este „Yeezus“, lansat în iunie 2013.

Festivalul Glastonbury, care nu a fost organizat în 2012 pentru a nu afecta desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Londra, are loc în mod tradiţional în ultimul weekend din luna iunie, fiind organizat în Worthy Farm din comitatul Somerset.

Festivalul Glastonbury atrage, în medie, 170.000 de spectatori în fiecare an, fiind organizat pe un platou ce aparţine unei ferme de lapte din comitatul Somerset. Evenimentul a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970. Participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart.

O perioadă, festivalul nu a mai fost organizat anual, însă în anii ’90 a căpătat anvergura internaţională pe care o are şi în prezent. Evenimentul a permis unor trupe precum Radiohead, care au cântat la Glastonbury în 1997, Coldplay, după reprezentaţia din 2002, şi Muse, prin concertul din 2004, să îşi croiască drumul către succes.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite