„X Factor“, în cădere liberă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercările zadarnice ale mogului media Simon Cowell de a resuscita „X Factor“ SUA, posibila plecare a cântăreţei Nicole Scherzinger din juriul britanic şi discuţiile privind formatul din România anunţă un viitor incert pentru show-ul muzical.

Cu doar câteva săptămâni înainte ca Fox să închidă oficial „X Factor“, după trei sezoane, din cauza audienţelor scăzute, Simon Cowell a încercat să-şi mute emisiunea la NBC, potrivit „The Hollywood Reporter“. 

Creatorul formatului a fost refuzat, la NBC fiind deja difuzate „The Voice“ şi „America's Got Talent“, emisiunea pe care el a creat-o, însă cel mai important argument a fost cel al ratingurilor ce s-a redus la jumătate, în al treilea sezon, faţă de primul. 

image

În ciuda retragerii de pe piaţa nord-americană, „X Factor“ continuă să ruleze în 45 de ţări. Simon Cowell va face parte din juriul din Marea Britanie, însă, spre deosebire de sezoanele precedente, solista Nicole Scherzinger ar vrea să plece de la catedra de jurizare, pentru a se concentra pe muzică. Potrivit „Daily Mail“, fostei interprete Pussycat Dolls îi e greu să ia o decizie, pentru că şi-a făcut mulţi prieteni în emisiune, iar publicul a fost ospitalier. Până în prezent, Cowell, care va deveni pentru prima oară tătic, a anunţat că doar Cheryl Cole se va întoarce în echipa britanică pentru următorul sezon.

juriu x factor foto antena 1

Şi în România, „X Factor“ pare să stea sub semnul întrebării. După un al treilea sezon controversat, din cauza conflictului Cheloo – Paolo Lagana, şi cu rezultate spectaculoase, în urma luptei strânse dintre Ristei şi Maţaev, emisiunea ar putea să-şi schimbe componenţa mentorilor. Florin Ristei câştigători. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite