Fanii europeni ai lui Taylor Swift, avertizaţi că pe piaţa online există bilete false pentru turneul Eras Tours

0
Publicat:

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Taylor Swift va ajunge în Marea Britanie cu mult așteptatul său turneu Eras Tours. După ce cel puţin 16 persoane au cumpărat online bilete false, poliţia îi sfătuieşte pe fanii vedetei americane să fie atenţi, relatează express.co.

Taylor Swift este aşteptată de fanii din Europa, foto arhivă
Taylor Swift este aşteptată de fanii din Europa, foto arhivă

Taylor Swift va concerta pe marile stadioane din Marea Britanie, inclusiv pe Wembley din Londra, pe Murrayfield din Edinburgh, pe Anfield din Liverpool și nu numai, astfel că au fost puse în vânzare peste 500.000 de bilete. Dar, în ciuda ofertei generoase, cererea a fost mult mai mare, situaţie de care pare să profite din plin escrocii.

Biletele pentru Taylor Swift au fost puse inițial în vânzare de către retailerii oficiali Ticketmaster și AXS în august 2023. Cu toate acestea, s-au vândut aproape instantaneu. Și, deși Ticketmaster a lansat propriul val de bilete de revânzare la scurt timp după aceea, și acestea s-au epuizat extrem de repede. Drept urmare, fanii s-au îndreptat acum către orice site-uri pentru a-și asigura locurile la diferitele concerte care vor începe anul acesta.

Poliția din Edinburgh i-a avertizat pe fanii lui Taylor Swift „să rămână vigilenți”, după ce o serie de bilete false au apărut online. În ultimele două săptămâni, spune  raportul poliţiei, au fost reclamate 16 vânzări frauduloase de bilete, cei păcăliţi pierzând în total aproximativ 5.000 de lire sterline.

„Suma de bani suspectată că a fost pierdută în mod fraudulos este estimată la peste 5.000 de lire sterline. Multe dintre aceste fraude au loc pe platforme de piață online. Vă rugăm să fiți vigilenți și să vă asigurați că achiziţionaţi biletele din surse legitime, verificând orice detalii bancare furnizate!”, au precizat polițiştii din Edinburgh în comunicat.

Aceștia au continuat să ofere câteva sfaturi fanilor: „Înainte de a cumpăra, verificați cu atenție detaliile biletului, pentru a vă asigura de autenticitatea lor. Verificați dacă informațiile despre eveniment sunt corecte, inclusiv data, ora și locul de desfășurare. Fiți atenți la secțiunea de locuri sau la locurile alocate, care pot indica bilete frauduloase. (...) Atunci când cumpărați bilete online, acordați prioritate metodelor de plată sigure, pentru a vă proteja informațiile financiare. Cardurile de credit și platformele de plată online de încredere oferă protecție suplimentară împotriva tranzacțiilor frauduloase. Evitați să plătiți cu numerar, transferuri bancare sau metode de plată nesigure”.

Din fericire, există câteva modalități sigure și securizate de a lua bilete de revânzare de ultim moment pentru Taylor Swift chiar acum

Deși nu sunt încă retaileri oficiali, aceste site-uri de revânzare au diverși termeni și condiții și protocoale de siguranță pentru a se asigura că fanii nu sunt înșelați în niciun fel.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite