Tatăl cântăreţei Taylor Swift este anchetat, în Australia, pentru agresiune împotriva unui fotograf | VIDEO

0
Publicat:

Tatăl vedetei americane Taylor Swift este subiectul unei anchete a poliţiei din Australia, după ce un fotograf a depus o plângere împotriva lui pentru agresiune, potrivit Agerpres.

Taylor Swift, foto arhivă
Taylor Swift, foto arhivă

„Poliţia a fost informată că un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost acuzat că a agresat un bărbat de 51 de ani, la Neutral Bay Wharf”, un terminal de feribot din nordul oraşului Sydney, a declarat Alicia McCumstie, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. „Bărbatul mai tânăr a raportat incidentul, iar ancheta este în curs de desfăşurare”, a adăugat ea.

Deşi de obicei poliţia nu dezvăluie identitatea persoanelor care fac obiectul unei anchete, o sursă din cadrul poliţiei australiene, dar şi presupusa victimă, fotograful Ben McDonald, au declarat pentru AFP că este vorba despre tatăl vedetei pop, Scott Swift.

Incidentul s-a petrecut după un concert al vedetei, susţinut în Sydney. McDonald a declarat că o fotografia pe Taylor Swift, care se afla pe un iaht în port. În timp ce cântăreaţa cobora spre dig pentru a se urca în autovehiculul care o aştepta, membrii echipei de securitate a cântăreţei au deschis o umbrelă în faţa lui, pentru a-l împiedica să facă fotografii.

Fotograful a susţinut că, la un moment dat, a fost „lovit cu pumnul în coaste” de un bărbat. „N-am ştiut cine era, dar m-am uitat la fotografii şi l-am văzut ţinând-o de mână pe Taylor şi era tatăl ei”, a declarat el. „A fost un şoc, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, în 26 de ani”, a adăugat Ben McDonald.

Un purtător de cuvânt al lui Taylor Swift a răspuns la această acuzaţie declarând că au existat îmbrânceli şi un comportament agresiv din partea unor indivizi neidentificaţi, pe malul apei. „Două persoane s-au apropiat într-o manieră agresivă de Taylor, au avut contact fizic cu personalul său de securitate şi au ameninţat că vor arunca o angajată în apă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP. El a evitat să vorbească despre presupusa agresiune comisă de tatăl cântăreţei americane şi nici nu a răspuns la întrebările ziariştilor privind acest aspect.

Marţi, Taylor Swift a părăsit Australia la bordul avionului personal. şUrmătoarea sa destinaţie în cadrul turneului „Eras Tour” este Singapore, unde urmează să concerteze în această săptămână.

În ceea ce priveşte incidentul din Australia, poliţia a refuzat să precizeze dacă Scott Swift a fost contactat sau interogat înainte de plecarea echipei.

Pe reţelele sociale, fanii cântăreţei au sărit rapid în apărarea celui pe care unii îl numesc „Papa Swift”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite