Duet inedit: Psy a înregistrat o piesă cu Steven Tyler de la Aerosmith

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Psy spune că Aerosmith este una dintre trupele care i-a marcat adolescenţa FOTO Reuters
Psy spune că Aerosmith este una dintre trupele care i-a marcat adolescenţa FOTO Reuters

Rockerul Steven Tyler, solistul trupei americane Aerosmith, a înregistrat un duet cu rapperul sud-coreean Psy, interpretul piesei „Gangnam Style“.

Rapperul coreean spune că a înregistrat single-ul pentru noul său album şi că această colaborare inedită reprezintă un vis devenit realitate. „Atunci când eram elev, plângeam la propriu când ascultam Aerosmith cântând piese precum «Crazy» şi «Amazing». Ei au fost modelele mele de viaţă şi acum am ajuns să colaborez cu Steven Tyler. Îţi vine să crezi? Iubesc viaţa pe care o am!“, a declarat Psy pentru versiunea italiană a revistei „Vogue“.

Potrivit presei internaţionale, cei doi cântăreţi s-au cunoscut în culisele unui festival muzical din Singapore, în luna mai. Cu acea ocazie, Psy a postat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Steven Tyler. Titlul piesei înregistrate de cei doi artişti nu a fost deocamdată dezvăluit.

Totodată, Psy a dezvăluit faptul că speră să lanseze un cover după o piesă celebră a trupei Queen, după o întâlnire cu chitaristul Brian May.

Psy a devenit un superstar internaţional după ce videoclipul piesei „Gangnam Style“ a adunat peste 1,7 miliarde de vizualizări pe YouTube, doborând toate recordurile.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american - care a concertat şi la Bucureşti, în 2010 - se numără „Walk This Way“, „Cryin'“, „Janie's Got A Gun“ şi „I Don't Wanna Miss A Thing“.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite