VIDEO Robbie Williams: „Postura de tată este înfricoşătoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robbie Williams spune că postura de tată îl înspăimântă, iar uneori crede că nu este potrivit pentru o asemenea sarcină. Cu toate acestea, cântăreţul de origine engleză i-a făcut o promisiune fiicei sale, Theodora, prin intermediul unei noi piese, în care spune că încearcă să se schimbe, scrie femalefirst.co.uk.

Robbie Williams (39 de ani) a recunoscut că-şi face griji în privinţa creşterii fiicei sale de 13 luni, Theodora, pe care o are cu actriţa Ayda Field, din moment ce nu este capabil să-şi poarte singur de grijă. Îndatorirea de a mai avea grijă de o persoană îl nelinişteşte pe cântăreţul câştigător a 15 Premii BRIT.

„Încă îmi este frică, nu mă pot ridica la nivel aşteptărilor. Cred că fac o treabă bună în postura de tată, dar este înspăimântător, trebuie să ai grijă de o altă fiinţă până la sfârşitul zilelor tale. Nici măcar nu pot să am grijă de mine“, a spus Williams. Chiar şi aşa, Robbie a făcut o promiune faţă de fiica sa şi a declarat că se va schimba. Şi nu a făcut-o oricum, ci prin intermediul unei piese. „Melodia «Go Gentle» este o promisiune faţă de fiica mea. Versurile au fost scrise atunci când ea a venit pe lume“, a mai zis artistul.

image

Robbie Williams plănuieşte să lanseze un nou album, „Swings Both Ways“, în luna noiembrie. Britanicul şi-a început cariera ca membru al trupei „Take That“, în 1990, ca mai apoi, în 1995, să părăsească formaţia, după ce vânduse 25 de milioane de albume, pentru a urma o carieră solo. În timpul carierei solo a vândut peste 55 de miloane de albume. Williams a intrat în Cartea Recordurilor, atunci când, în doar o zi, a vândut mai mult de un milion de bilete pentru turneul său mondial din 2006. Este câştigătorul a mai multe premii, inclusiv 15 premii BRIT şi 6 premii ECHO. În 2004, a fost introdus în „UK Music Hall of Fame“, fiind votat „Cel Mai Bun Artist al anilor ’90“.

Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress“, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l că încă mai poate avea succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite