Cum câştigi un abonament dublu la festivalul Electric Castle

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electric Castle a ajuns la a treia ediţie.
Electric Castle a ajuns la a treia ediţie.

Cea de-a III-a ediţie a Electric Castle Festival se va desfăşura în perioada 25 – 28 iunie, la Castelul Bánffy, Bonţida. În acest an există surprize pentru participanţii care plătesc cu carduri contactless, premiul cel mare fiind abonamentul dublu.

Cele şase scene instalate pe domeniul Bánffy vor prezenta artişti precum The Prodigy, Fatboy Slim, The Cat Empire, Rudimental Live sau Parov Stelar Band şi mulţi alţii. Tot acolo, cardurile MasterCard si Maestro contactless devin metoda „electrică” de plată.

Astfel, experienţe „#denepreţuit” reprezintă 5% bani înapoi la orice tranzacţie contactless din zona de food & beverage, în timp ce fanii MasterCard pot câştiga abonamente duble în cadrul concursului „Trăieşte experienţa MasterCard contactless la Electric Castle!”.

Concursul se desfăşoară în perioada 17 - 19 iunie peMasterCard, iar pentru a participa, utilizatorii trebuie să continue una dintre propoziţiile: „Când mă pregătesc de Electric Castle, nu uit să împachetez ...” sau „Pentru o experienţă #DeNepreţuit la Electric Castle, iau la mine ...”. După încheierea campaniei, se vor alege doi câştigători în baza unei trageri la sorţi.

Plata contactless durează cu 33% mai puţin decât o plată standard cu cardul, respectiv 52% mai puţin decât cu numerarul. În plus, pentru tranzacţii sub 100 lei nu mai este necesar să introduceţi codul PIN, ceea ce uşurează şi mai mult procesul. Apoi, plata este realizată direct de client, prin apropierea cardului de terminalul de plată. Are control total asupra tranzacţiei.

electric castle
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite