Cotabiţă revine alături de VH 2 cu o nouă piesă. Pocorschi: „Am descoperit cu surpriză că versurile aveau o rezonanţă aproape profetică“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiţă revine alături de trupa VH2, împreună lansând o nouă piesă, „Dor de voi“, pe care artiştii le-o dedică fanilor.

Este prima piesă înregistrată de Gabriel Cotabita alături de VH2 după evenimentul nefericit de anul trecut, când cântăreţul a suferit un stop cardio-respirator, în urma căruia a stat în comă timp de trei săptămâni.

„Dor de voi“ a fost scrisă de Mihai Pocorschi în urmă cu doi ani, însă lansarea a fost amânată din cauza pregătirilor intense pentru materialul VH2 – Live in Garaj“. Piesa, însă, odată cu trecerea timpului, a căpătat un sens şi mai profund, crede Pocorschi: Am descoperit cu surpriză că versurile aveau o rezonanţă aproape profetică şi am hotărât, în perioada noiembrie-decembrie, să o producem.“

Artistul a adăugat că Dor de voi e despre „o călătorie lungă şi iniţiatică şi despre forţa de nebănuit a iubirii în vieţile noastre.“ De asemenea, piesa marchează un moment special pentru VH2, în care se reconectează cu publicul său, lucru accentuat de Mihai Pocorschi: Piesa relatează o poveste care se cerea spusă şi de aceea am decis să o împărtăşim cu publicul nostru.

Gabriel Cotabiţă nu se află la prima piesă lansată după revenirea sa. Artistul a lansat în septembrie 2015, alături de Matteo, „Ce zi liniştită“, videoclip în care apare şi prezentatoarea Ştirilor Pro TV Andreea Esca.

De asemenea, Cotabiţă a fost protagonistul Galei Chapeu, organizată la sfârşitul anului trecut la Sala Palatului de către colegii de breaslă în onoarea artistului. Mai mult, cântăreţul a urcat pe scenă în nenumărate ocazii – alături de Loredana în concertul „Imaginarium“, împreună cu Adrian Despot şi Keo –, iar pe 4 martie va prezenta la Botoşani spectacolul „Domnişoară, nu pleca“.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite