Clipul „Sex pe canapea“, lansat de Loredana, a fost restricţionat de YouTube din cauza imaginilor: „O să lansez o petiţie. Mi se pare o decizie exagerată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana în videoclipul piesei „Sex pe canapea“ FOTO Facebook Loredana
Loredana în videoclipul piesei „Sex pe canapea“ FOTO Facebook Loredana

Loredana Groza (49 de ani) a lansat videoclipul piesei „Sex pe canapea“, iar imaginile îndrăzneţe pot fi vizionate pe YouTube numai de către cei care au peste 18 ani, restricţie impusă de platforma video.

Loredana a lansat videoclipul piesei „Sex pe canapea“. Imaginile îndrăzneţe au fost însă restricţionate de YouTube, videoclipul putând fi vizionat numai de adulţi. 

În videoclip există mai multe scene sexy, când protagonistul masculin îi rupe dresul Loredanei, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, ori când aceasta dansează la bară precum Jennifer Lopez, într-un costum din latex. 

„E un cântec pe care l-am scris cu câteva luni în urmă. Este o melodie foarte personală. Cred foarte mult în a-ţi scrie muzica, iar titlul poate părea puţin aşa, după 12 noaptea, dar este un contrapunct de fapt al acestei lumi în care trăim. Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani. Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie. De ce spun asta? Pentru că, în ziua de azi, dragostea a devenit mai mult virtuală. Internetul şi social media au transformat totul. Este mai simplu să ai o relaţie la un click distanţă decât cu cel de lângă  tine.“, a spus Lori în emisiunea „Deşteptarea“ de la Europa FM.

Lori a menţionat şi faptul că vrea să pornească o petiţie pentru ca YouTube să ridice limita de vârstă: „Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer“, a adăugat Loredana. 

În timp ce unii dintre fanii Loredanei au felicitat-o pe cântăreaţă pentru felul în care arată şi au comparat-o cu Madonna, alţii îi reproşează acesteia în comentarii că ipostazele respective nu sunt tocmai potrivite pentru cineva la aproape 50 de ani.

De altfel, Loredana a avut în ultima perioadă mai multe apariţii controversate. Artista fost invitată la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova noul lor videoclip. Ediţia respectivă, din 3 noiembrie, a fost reclamată la CNA după ce cântăreaţa şi-a făcut apariţia purtând o ţinută al cărei decolteu era unul extrem de generos. 

Loredana a părăsit postul Pro TV. Ea a semnat cu Antena 1 şi va face parte din noul juriu al show-ului de talente „Next Star“, prezentat de Dan Negru. 

Versuri: 

Ma priveşti cu ochi reci

Niciun pic de sentiment

Si aş vrea să găsesc în ei

O sclipire că şi tu vrei...

Vin roze, vorbe dulci şi-atât,

Doar un flirt şi nimic mai mult

E un joc ce îl ştii pe de rost

Şi orice-ar fi

Tu nu vrei niciodată să pierzi

Refren:

Aş vrea să poţi să schimbi ceva

Căci dragostea nu e

Doar sex pe canapea

Ai vrea să joci un singur rol

Cel de seducator

Nu e plictisitor?

Fă-mă să-mi fie dor...

Fă-mă să-mi fie dor...

Sentiment dependent de amor şi de dor

Ceva ieri, puţin azi, mâine mult mai uşor

Dragostea nu e un reflex

Nu vreau să fii doar un alt ex

Şi de vii n-o să pleci

Când la mine găseşti

Ce nici nu ştiai că-şi doreşti.

 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite