Cezar Ouatu concertează în Bucureşti: „Voi cânta de la operă la muzică lăutărească“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cezar Ouatu, reprezentatul României la ediţia din 2013 a concursului internaţional Eurovision, va susţine concertul „One Voice Show“, în cadrul căruia va aborda diferite genuri, de la muzică lăutărească la pop opera, rock, operă şi jazz, la cinema Patria din Bucureşti, pe 26 septembrie, de la ora 19.00.

Alături de Cezar Ouatu, pe scena cinematografului Patria vor urca un cor, o orchestră şi un taraf, artistul urmând să-şi „plimbe“ publicul pe parcursul spectacolului prin foarte multe genuri muzicale.

„«One Voice Show» este primul spectacol-concert în care îmi voi folosi cameleonismul vocal, pentru că voi aborda diferite stiluri, de la muzică lăutărească la pop opera, rock, operă şi jazz. Nimeni nu se va aştepta ca eu, ca şi contratenor, să cânt muzică lăutărească, cu toate inflexiunile specifice. Pe scenă, vom avea orchestră, taraf, cor şi band, adică aproximativ 50 de oameni. Va fi un spectacol în premieră, în România, un spectacol din toată vocea şi inima mea“, a spus Cezar Ouatu.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet şi online de pe site-ul www.vreaubilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se găsesc la preţurile de: 110 lei (VIP), 85 de lei (Categoria 1) şi 70 de lei (Categoria 2).

Pe Cezar Ouatu, telespectatorii Antenei 1 îl pot revedea sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“, pe care l-a câştigat ediţia trecută.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite