Cezar, asaltat de jurnalişti la deschiderea Eurovision 2013. Artistul român are un fan special: o bătrânică de 95 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar şi delegaţia României pe covorul roşu, înconjuraţi de fani FOTO TVR
Cezar şi delegaţia României pe covorul roşu, înconjuraţi de fani FOTO TVR

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, a fost asaltat de presă şi de fani la ceremonia de deschidere a competiţiei, desfăşurată duminică, la Malmo (Suedia). Contratenorul a fost provocat în numeroase rânduri să interpreteze diferite arii de operă, fragmente din piesa lui, „It’s My Life“, ba chiar şi „Merry Christmas“ (Crăciun fericit), în variantă personală.

Cele 39 de delegaţii participante la Eurovision 2013 au defilat duminică seara pe covorul roşu. În ciuda frigului, jurnaliştii şi fanii competiţiei au stat mai multe ore afară, în faţa Operei din Malmö, aşteptându-şi favoriţii.

„M-am simţit foarte bine în mijlocul fanilor şi al presei. Că mă plac sau că nu mă plac, cu toţii au vrut să afle cât mai multe despre mine. Mai mult, unul dintre reporterii BBC mi-a solicitat o lecţie de canto ad-hoc. Iar atunci când vezi atâţia oameni pasionaţi de ceva, când toţi respiră parcă la unison, este imposibil să nu trăieşti momentul alături de ei“, a declarat Cezar la încheierea ceremoniei.

La final, toată lumea s-a îndreptat spre Euroclub, unde petrecerea s-a încins repede. Şi acolo Cezar a fost asaltat de fanii dornici să facă fotografii şi să primească autografe. Printre aceştia s-a aflat şi o bătrânică de 95 de ani, aflată într-un scaun cu rotile, pe care momentul întâlnirii cu Cezar a emoţionat-o până la lacrimi.

image

Imagini cu Cezar şi echipa Eurovision România în Suedia vor putea fi văzute în următoarea ediţie a emisiunii Drumul spre Malmö, de la TVR 1, astăzi, de la ora 23.00. Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR HD, TVR Internaţional, precum şi online, pe www.tvrplus.ro.

Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa „It’s My Life“ (muzică şi versuri Cristian Faur) va intra în competiţie pe poziţia 17.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite