Céline Dion lansează o melodie în memoria soţului ei decedat: „Îmi spunea mereu că spectacolul trebuie să continue“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a anunţat miercuri că va lansa un cântec în memoria soţului şi impresarului ei, René Angélil, care a murit pe 14 ianuarie. Noul single, intitulat „Encore un soir“ reprezintă primul cântec ce va fi lansat de artista după această dramă familială.

Céline Dion (48 de ani) a anunţat, miercuri, lansarea primului single după decesul soţului ei. Într-un interviu acordat pentru postul american de televiziune ABC, artista canadiană spune că se gândeşte foarte des la René Angélil, arată News.ro.

„Au mai rămas câteva seri înainte de «Encore un soir». Rămâneţi conectaţi!“, a anunţat site-ul oficial al cântăreţei, într-un mesaj însoţit de o fotografie a acesteia. Noul single, un omagiu adus lui René Angélil, a fost compus de Jean-Jacques Goldman, urmează să fie lansat pe 24 mai.

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit la vârsta de 73 de ani, pe 14 ianuarie, din cauza unui cancer al gâtului, în reşedinţa pe cuplul o deţine în Las Vegas. Spunând că respectă ultima dorinţă a soţului şi managerului ei, cântăreaţa a revenit pe scenă, la Las Vegas, după şase săptămâni de la moartea lui Angélil.

Într-un interviu acordat miercuri postului ABC, Céline Dion a spus că amintirea soţului ei decedat devenea foarte „prezentă“ atunci când a interpretat piesa „The Show Must Go On“ din repertoriul trupei Queen, deoarece „atunci când era bolnav, îmi spunea mereu că spectacolul trebuie să continue“.

„Eram şocată când v-am vorbit ultima dată, pentru că îl vedeam suferind şi asta e cel mai rău lucru dintre toate“, a declarat Céline Dion în faţa prezentatoarei emisiunii „Good Morning America“, difuzată de ABC. „Astăzi, chiar dacă nu mai trăiesc fizic alături de el, trăiesc alături de el în spirit şi gânduri“.

Ea a evocat în acelaşi interviu şi ultimele momente petrecute alături de René Angélil: „I-am vorbit şi i-am spus aşa: «ştii, vreau să pleci împăcat. Nu vreau să îţi faci griji. Ţi-ai făcut griji pentru cariera mea, ţi-ai făcut griji pentru copii. Îţi făceai griji pentru tot. Ajunge. Îţi promit că totul va fi bine“. 

Artista l-a pierdut şi pe unul dintre fratele ei, Daniel, care a murit tot de cancer, la vârsta de 59 de ani, la doar două zile după decesul lui René Angélil. „Mi-am spus: «soţul meu a venit şi l-a luat cu el pe fratele meu, pentru că fratele meu era prea slăbit pentru a zbura singur»“, a declarat cântăreaţa în acelaşi interviu. 

Céline Dion şi René Angélil au început o relaţie în 1987 şi s-au logodit în 1991. Cei doi s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994 şi au împreună trei copii, născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro. Fiul lor cel mare, René-Charles Angelil, s-a născut pe 25 ianuarie 2001, iar gemenii Edy şi Nelson s-au născut pe 23 octombrie 2010.

Céline Dion, cea mai mică dintr-o familie canadiană cu 14 copii, a devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia. După mai multe albume în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină o vedetă de talie mondială. Albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan internaţional.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite