Castle Incognito - Un festival cum nu e altul

0
0
Castle Incognito

Cognizant Softvision găzduieşte, în acest weekend, un eveniment unic de team building, un festival plin de experienţe personalizate, muzică şi multe alte surprize.

Pe 9 iulie, Cognizant Softvision va găzdui un eveniment special dedicat angajaţilor, partenerilor şi foştilor colegi.

Evenimentul Castle Incognito este o combinaţie între muzica live şi experienţe de festival, creat pentru a exprima cultura unică a organizaţiei. Evenimentul este cadrul ideal prin care participanţii pot crea legături şi amintiri, pot împărtăşi experienţe, sărbătorind în acelaşi timp realizările şi consolidând spiritul de echipă într-un mediu unic.

Castle Incognito va avea loc la Castelul Banffy din Bonţida, cu doar câteva zile înainte ca festivalul Electric Castle să îşi deschidă porţile pentru public în aceeaşi locaţie. Evenimentul este o oportunitate rară de team-building, creată exclusiv pentru comunitatea Cognizant Softvision.

Mihai Constandis, Country Manager România Cognizant Softvision ne-a declarat: "Cognizant Softvision s-a bucurat întotdeauna de o cultură vibrantă. Unul dintre punctele noastre forte este modul în care reuşim să ne adaptăm la orice situaţie, în mare parte datorită modelului nostru de business, care se concentrează în jurul Comunităţilor. Astfel, după mai bine de doi ani de pandemie, am simţit cu toţii nevoia de a fi din nou împreună - pentru a ne conecta mai bine cu comunităţile noastre tehnice, precum şi cu partenerii de afaceri, colaboratorii şi chiar foştii colegi care ne-au rămas aproape. Este o ocazie specială de a ne exprima cultura noastră autentică şi de a împărtăşi experienţe unice, inovaţie şi conexiuni."

Participanţii vor avea parte de o seară de vis la propriul lor festival.

Aceştia se vor bucura de o experienţă fabuloasă de brand cu show-uri spectaculoase desfăşurate pe mai multe scene. De la muzicieni precum Irina Rimes, Grasu XXL şi DJs precum Blanilla, K-LU, Madliquid şi mulţi alţii, la spectacole de stand-up comedy, unde vor urca pe scenă comedianţii Sorin Pârcălab, Drăcea şi Ioana Luiza, totul este conceput în aşa fel încât să ţină participanţii conectaţi la atmosferă pe toată perioada evenimentului. Un moment special va fi reprezentat de apariţia pe scena principală a trupei Hayex Fusion, un grup din care Silvia Baciu, solista, face parte şi din echipa Alumni Cognizant Softvision.

La eveniment va exista o zonă de food and drink exact ca la un festival de muzică. Multe alte surprize de festival vor fi dezvăluite pe parcursul evenimentului. Printre cei prezenţi se vor afla şi creatori de conţinut, tineri influenţatori, parte a comunităţii clujene, care împărtăşesc valorile companiei. Gazda evenimentului va fi comediantul, prezentatorul de emisiuni online şi creatorul de podcasturi Bogdan Drăcea.

Raluca Dolan, Director de Resurse Umane Cognizant Softvision:

"Evenimentul "Castelul Incognito" s-a născut din dorinţa puternică de a fi din nou împreună şi din dorinţa de a ne evidenţia valorile. Anul trecut am angajat peste 1000 de noi colegi, astfel că nu am avut niciodată ocazia să ne întâlnim personal cu mulţi dintre aceştia. Ce mod mai bun de a marca un nou început, decât să petrecem un moment minunat împreună? Suntem siguri că va fi o seară de neuitat, plină de culori, bucurie, muzică bună, experienţe inedite şi surprize."

La eveniment sunt aşteptaţi peste 1.500 de participanţi din toate oraşele din România în care Cognizant Softvision este prezent.

Cognizant Softvision este o parte importantă din divizia integrată de digital engineering a Cognizant, lider global de servicii profesionale.

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite