Castle Incognito - Un festival cum nu e altul

0
0
Castle Incognito

Cognizant Softvision g─âzduie┼čte, ├«n acest weekend, un eveniment unic de team building, un festival plin de experien┼úe personalizate, muzic─â ┼či multe alte surprize.

Pe 9 iulie, Cognizant Softvision va g─âzdui un eveniment special dedicat angaja┼úilor, partenerilor ┼či fo┼čtilor colegi.

Evenimentul Castle Incognito este o combina┼úie ├«ntre muzica live ┼či experien┼úe de festival, creat pentru a exprima cultura unic─â a organiza┼úiei. Evenimentul este cadrul ideal prin care participan┼úii pot crea leg─âturi ┼či amintiri, pot ├«mp─ârt─â┼či experien┼úe, s─ârb─âtorind ├«n acela┼či timp realiz─ârile ┼či consolid├ónd spiritul de echip─â ├«ntr-un mediu unic.

Castle Incognito va avea loc la Castelul Banffy din Bon┼úida, cu doar c├óteva zile ├«nainte ca festivalul Electric Castle s─â ├«┼či deschid─â por┼úile pentru public ├«n aceea┼či loca┼úie. Evenimentul este o oportunitate rar─â de team-building, creat─â exclusiv pentru comunitatea Cognizant Softvision.

Mihai Constandis, Country Manager Rom├ónia Cognizant Softvision ne-a declarat: "Cognizant Softvision s-a bucurat ├«ntotdeauna de o cultur─â vibrant─â. Unul dintre punctele noastre forte este modul ├«n care reu┼čim s─â ne adapt─âm la orice situa┼úie, ├«n mare parte datorit─â modelului nostru de business, care se concentreaz─â ├«n jurul Comunit─â┼úilor. Astfel, dup─â mai bine de doi ani de pandemie, am sim┼úit cu to┼úii nevoia de a fi din nou ├«mpreun─â - pentru a ne conecta mai bine cu comunit─â┼úile noastre tehnice, precum ┼či cu partenerii de afaceri, colaboratorii ┼či chiar fo┼čtii colegi care ne-au r─âmas aproape. Este o ocazie special─â de a ne exprima cultura noastr─â autentic─â ┼či de a ├«mp─ârt─â┼či experien┼úe unice, inova┼úie ┼či conexiuni."

Participanţii vor avea parte de o seară de vis la propriul lor festival.

Ace┼čtia se vor bucura de o experien┼ú─â fabuloas─â de brand cu show-uri spectaculoase desf─â┼čurate pe mai multe scene. De la muzicieni precum Irina Rimes, Grasu XXL ┼či DJs precum Blanilla, K-LU, Madliquid ┼či mul┼úi al┼úii, la spectacole de stand-up comedy, unde vor urca pe scen─â comedian┼úii Sorin P├órc─âlab, Dr─âcea ┼či Ioana Luiza, totul este conceput ├«n a┼ča fel ├«nc├ót s─â ┼úin─â participan┼úii conecta┼úi la atmosfer─â pe toat─â perioada evenimentului. Un moment special va fi reprezentat de apari┼úia pe scena principal─â a trupei Hayex Fusion, un grup din care Silvia Baciu, solista, face parte ┼či din echipa Alumni Cognizant Softvision.

La eveniment va exista o zon─â de food and drink exact ca la un festival de muzic─â. Multe alte surprize de festival vor fi dezv─âluite pe parcursul evenimentului. Printre cei prezen┼úi se vor afla ┼či creatori de con┼úinut, tineri influen┼úatori, parte a comunit─â┼úii clujene, care ├«mp─ârt─â┼česc valorile companiei. Gazda evenimentului va fi comediantul, prezentatorul de emisiuni online ┼či creatorul de podcasturi Bogdan Dr─âcea.

Raluca Dolan, Director de Resurse Umane Cognizant Softvision:

"Evenimentul "Castelul Incognito" s-a n─âscut din dorin┼úa puternic─â de a fi din nou ├«mpreun─â ┼či din dorin┼úa de a ne eviden┼úia valorile. Anul trecut am angajat peste 1000 de noi colegi, astfel c─â nu am avut niciodat─â ocazia s─â ne ├«nt├ólnim personal cu mul┼úi dintre ace┼čtia. Ce mod mai bun de a marca un nou ├«nceput, dec├ót s─â petrecem un moment minunat ├«mpreun─â? Suntem siguri c─â va fi o sear─â de neuitat, plin─â de culori, bucurie, muzic─â bun─â, experien┼úe inedite ┼či surprize."

La eveniment sunt a┼čtepta┼úi peste 1.500 de participan┼úi din toate ora┼čele din Rom├ónia ├«n care Cognizant Softvision este prezent.

Cognizant Softvision este o parte important─â din divizia integrat─â de digital engineering a Cognizant, lider global de servicii profesionale.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite