Bilete concert Depeche Mode: s-au pus în vânzare biletele pentru show-ul de la București, din 26 iulie 2023

0
Publicat:

Depeche Mode concertează pe 26 iulie 2023 pe Arena Națională din București. Show-ul este inclus în turneul mondial de promovare noului album al trupei, „Memento Mori“.

Depeche Mode pleacă într-un turneu în 2023
Depeche Mode susține un concert la București pe 26 iulie 2023 FOTO depechemode.com

Biletele sunt disponibile pe bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro și Entertix.

Trupa britanică a lansat un nou album „Memento Mori“, al 15-lea material discografic de studio al formației. Turneul mondial de promovare a albumului va începe pe 23 martie 2023, în California, iar din 16 mai începe „piciorul“ european, cu show-uri programate pe stadioane, inclusiv Stade de France din Paris, Stadionul Olimpic din Berlin, Stadionul San Siro din Milano și Stadionul Twickenham din Londra.

Bilete Depeche Mode JPG

Depeche Mode revine în România și include Bucureștiul în acest turneu mondial. Concertul din Capitală va avea loc pe 26 iulie, pe Arena Națională. Acesta este primul turneu fără clăparul și co-fondatorul formației, Andrew Fletcher, care a încetat din viață pe în luna mai.

Am început să lucrăm la acest album la începutul pandemiei, iar temele au fost direct inspirate de acea perioadă. După dispariția lui Fletch, am decis să continuăm, deoarece suntem siguri că asta este ceea ce și-ar fi dorit“, a declarat David Gahan.

Turneul „Memento Mori“ este cel de-al 19-lea turneu al formației și primul în ultimii cinci ani. Ultimul turneu a fost „Global Spirit“, în perioada 2017-2018.

Andrew Fletcher a încetat din viață pe 26 mai, la 60 de ani. Cauza morţii a fost disecţie aortică, adică ruptură a unei artere a inimii. În prezent, trupa este formată din Dave Gahan (voce), Martin Gore (clape, chitară, voce).

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite