Beyoncé, despre cearta dintre sora şi soţul său, într-un nou remix

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyoncé a lansat remixul piesei „Flawless“, alături de Nicky Minaj, iar versurile vorbesc de la sine FOTO Reuters
Beyoncé a lansat remixul piesei „Flawless“, alături de Nicky Minaj, iar versurile vorbesc de la sine FOTO Reuters

Deşi Beyoncé şi familia sa păreau să fi trecut peste incidentul de la Gala Met Ball, unde sora mai mică a cântăreţei, Solange, l-a agresat pe rapperul Jay-Z, artista încearcă acum să explice motivul certei din lift aşa cum ştie ea mai bine – printr-o melodie.

Internetul a „clocotit“ în luna mai când o înregistrare, dintr-un lift de la Gala Met Ball, în care Solange Knowles, sora mai mică a artistei, îl ataca pe rapperul Jay-Z cu pumnii şi cu picioarele, în timp ce Beyoncé stătea calmă, fără să intervină, a fost făcută publică.

Deşi interpreta hitului „Single Ladies“ a lăsat să se înţeleagă, prin intermediul fotografiilor postate în reţelele sociale, că familia sa a trecut peste incident şi este mai unită ca niciodată, Beyoncé face acum referiri la scena din lift în remixul piesei „Flawless“, lansat în colaborare cu Nicki Minaj, relatează time.com.

„Bineînţeles că, uneori, se întâmplă lucruri urâte atunci când sunt miliarde de dolari într-un lift/ Of course sometimes s***t go down when there’s a billion dollars on an elevator“, cântă Beyoncé în remixul proaspăt lansat, alături de Nicki Minaj.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite