VIDEO Jay-Z, bătut în lift de sora soţiei sale, Beyoncé

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jay-Z şi Beyoncé au avut momente tensionate la gala Met Ball FOTO AFP
Jay-Z şi Beyoncé au avut momente tensionate la gala Met Ball FOTO AFP

Rapperul Jay-Z (44 de ani), soţul lui Beyoncé (32 de ani), a fost agresat de Solange Knowles (27 de ani), sora mai mică a soţiei sale. Incidentul a avut loc într-un lif, în timpul galei  Met Ball, desfăşurată la New York, săptămâna trecută.

Camere de supraveghere au înregistrat toată scena, iar filmuleţul ajuns pe intrenet a devenit viral în scurt timp, potivit TMZ. În înregistrare se poate vedea cum Solange il ataca pe Jay-Z cu pumnii si cu picioarele, în timp ce Beyoncé stă calmă, fără să intervină. Bodyguardul lui Beyoncé încearcă să o stăpânească pe cântăreaţa de 27 de ani, dar Solange continuă atacul asupra lui Jay-Z , devenind din ce în ce mai violentă.

Abia în acest moment intervine  Beyoncé şi încearcă să-i despartă pe cei doi.„Solange şi-a pierdut cumpătul din cauza unor afirmaţii făcute de Jay-Z, pe care le-a interpretat greşit. Nu se ştie sigur despre ce a fost vorba, dar a reacţionat exagerat“, a declarat o sursă apropiată artiştilor.O altă înregistrare îi arată pe Beyoncé şi Jay-Z plecând separat de la gala Met Ball, la scurt timp după scenele agresive surprinse în lift.

Cântăreaţa şi actriţa Solange Knowles, născută în 1986, în Houston, Texas, este sora mai mică a cântăreţei Beyoncé. A cântat de câteva ori cu formaţia Destiny's Child, înainte de a lansa primul ei album, „Solo Star“, la vârsta de 16 ani. 

solange knowles FOTO wire photos/reuters

Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyoncé FOTO Wire Photos/Reuters

Al doilea său album de studio, „Sol-Angel and the Hadley St. Dreams“ (2008), a ajuns pe locul 9 în topul Billboard 200 şi a fost foarte bine primit de criticii de specialitate. Cel mai recent EP al său, „True", a fost lansat în 2012, iar Solange Knowles intenţionează să lanseze cel de-al treilea album de studio anul acesta, la propria casă de discuri, Saint Records.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite