Anunț șoc făcut de cântăreața Lizzo, după ce a fost dată în judecată de dansatoarele ei: „M-am săturat”

0
Publicat:

Cântăreața americană Lizzo, în vârstă de 35 de ani, a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Artista a transmis într-o postare pe Instagram că a renunțat la industria muzicală pentru că s-a săturat să fie ridiculizată pe internet pentru aspectul și caracterul ei, relatează Sky News. 

Lizzo
Lizzo a fost dată în judecată în august 2023 de dansatoarele ei. Foto profimedia (Arhivă)

Vedeta, al cărei nume real este Melissa Viviane Jefferson, nu a spus clar la ce se referă sau ce a dus la această declarație. 

Totuși, anunțul survine la o zi după ce un avocat, care le reprezintă pe cele trei foste dansatoare care au dat-o în judecată pe Lizzo în luna august a anului trecut, a spus că este „rușinos" faptul că artista a fost cap de afiș la o strângere de fonduri la Radio City pentru președintele american Joe Biden „pe fondul unor acuzații atât de grave"

M-am săturat să fiu târâtă de toată lumea din viața mea și de pe internet. Tot ceea ce vreau este să fac muzică, să îi fac pe oameni fericiți și să ajut lumea să fie un pic mai bună decât am descoperit-o eu. Dar încep să simt că lumea nu mă vrea. 

 Mă confrunt în mod constant cu minciuni spuse despre mine pentru a obține putere și vizualizări... fiind ținta glumelor de fiecare dată din cauza felului în care arăt. 

 Caracterul meu este desființat de oameni care nu mă cunosc și care nu-mi respectă numele”, se arată în postarea cu pricina. 

În august 2023, Lizzo a fost dată în judecată de fostele dansatoare Arianna Davis, Crystal Williams și Noelle Rodriguez, care au acuzat-o de hărțuire sexuală și de crearea unui mediu de lucru ostil. 

La vremea respectivă, vedeta pop a descris acuzațiile ca fiind „greu de suportat și extrem de dezamăgitoare", adăugând că afirmațiile sunt „la fel de puțin credibile pe cât par". 

Joi, Lizzo a fost prezentă la Radio City Music Hall din New York cu ocazia unei strângeri de fonduri pentru președintele SUA, pe care Mindy Kaling a găzduit-o. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite