Andra susţine spectacolul „Aievea“, de la Sala Palatului, cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Andra (31 de ani) este pregătită pentru trei zile de concerte la Sala Palatului din Bucureşti. Artista va susţine pe 23, 24 şi 25 februarie spectacolul „Aievea“ cu casa închisă, ultimele bilete disponibile epuizându-se cu câteva zile înainte de primul concert.

„Le mulţumesc fanilor care îşi petrec weekendul de Dragobete cu mine. Sunt fericită să ştiu că mulţi dintre ei m-au văzut şi anul trecut, fie la Sala Palatului, fie la televizor, de Paşti, când spectacolul a fost difuzat la Pro TV, şi s-au convins că merită să cumpere bilete. Repet în fiecare zi, mă simt într-o formă grozavă, o să dau tot ce pot pe scenă. Va fi o experienţă minunată pentru cei din sală“, a spus Andra.

Producătorii show-ului AIEVEA se mândresc şi anul acesta cu o producţie complexă, pentru ca spectatorii să se simtă ca la un concert de nivel internaţional. Anul trecut, ei au reconstruit scena Sălii Palatului cu panouri imense de LED, cu echipament care a încăput în 14 camioane de 7,5t, iar sunetul a fost de cea mai înaltă calitate, mixat cu aparatură performantă. Şi anul acesta, producţia va impresiona cu siguranţă persoanele care se vor afla în sală. 

Andra lucrează şi pentru spectacolul AIEVEA cu regizorul show-ului „Românii au talent“, Adrian Batista, şi cu producătorii muzicali Şerban Cazan şi Marius Pop, de la Hahaha Production. 

„Am fost încântată de felul în care am colaborat anul trecut şi de modul în care am realizat întregul concept al show-ului, aşa că a venit de la sine discuţia despre AIEVEA. Multe persoane din echipa de anul acesta au fost implicate şi anul trecut în producţie. Cred că se va vedea pe scenă că cei care au făcut show-ul au comunicat foarte bine“, a declarat Andra. 

Duminică, înainte de cel de-al treilea spectacol, câştigătorul marelui premiu din cadrul concursului PRO TV AIEVEA va avea o sesiune de meet and greet cu Andra, îşi va întâlni artista favorită şi vor face fotografii împreună.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite