„All I Want For Christmas Is You“, pe primul loc în topurile americane după 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„All I Want For Christmas Is You“, cântată de Mariah Carey, este pe primul loc în topurile americane FOTO Guliver/Getty Images
„All I Want For Christmas Is You“, cântată de Mariah Carey, este pe primul loc în topurile americane FOTO Guliver/Getty Images

Melodia „All I Want for Christmas Is You“ a cântăreţei Mariah Carey s-a clasat în fruntea topurilor americane pentru prima dată în 25 de ani.

„All I Want For Christmas Is You“ a ocupat locul întâi atât în clasamentul revistei Rolling Stone, cât şi în Billboard Hot 100 de săptămâna aceasta, potrivit publicaţiei Variety, citată de news.ro.

Lansat în 1994, cântecul nu a fost eligibil pentru topul Billboard Hot 100 pentru că nu a fost disponibil ca single fizic. După ce a întrunit condiţiile, ani mai târziu, a ajuns cel mai sus în top pe locul al treilea, în 2018.

   

„All I Want For Christmas Is You“ se află pe primul loc în topul Amazon Music începând cu 25 noiembrie.

În prezent, single-ul se apropie de pragul de 1 miliard de accesări online.

„Am reuşit“, a scris pe Twitter artista premiată de cinci ori cu Grammy.

De asemenea, hitul „All I Want for Christmas is You“ a fost desemnat cea mai enervantă melodie de Crăciun.

Iniţial, „All I Want For Christmas Is You“ a fost inclus pe albumul „Merry Christmas“, lansat de artistă pe 1 noiembrie 1994. Single-ul a fost certificat de RIAA (Recording Industry Association of America) de şase ori cu platină.

Reuşita de acum reprezintă a 19-a prezenţă a ei pe primul loc în Billboard Hot 100, astfel că Mariah Carey este cântăreaţa cu cele mai multe clasări în fruntea listei şi al doilea artist, la nivel general, la egalitate cu Elvis Presley şi la mică diferenţă de The Beatles, trupa cu 20 de single-uri pe prima poziţie.

Celebrul cântec al cântăreţei Mariah Carey „All I want for Christmas is You“ împlineşte 25 de ani

Mariah Carey a vorbit despre ce a inspirat-o să compună în urmă cu 25 de ani una dintre cele mai cunoscute şi mai vândute piese ale sale, „All I Want for Christmas is You“.

„Întotdeauna am iubit Crăciunul, dar am crescut neavând mulţi bani şi nu am putut să-l experimentez aşa cum o fac alţi copii. Am vrut mereu să am parte de un Crăciun perfect, chiar dacă nu iese niciodată aşa, din varii motive. Mai ales că eu provin dintr-o familie disfuncţională. Aşadar, cred că atunci când am scris piesa mi-am imaginat cum ar arăta de fapt un Crăciun perfect pentru mine“, a spus Carey, potrivit usatoday.com. 

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, ea şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. 

De-a lungul anilor, albumele ei - 15 până în prezent - au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

    

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite