Mariah Carey a doborât trei recorduri Guinness cu „All I Want for Christmas Is You“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Mariah Carey a doborât trei recorduri mondiale Guinness cu melodia „All I Want for Christmas Is You“, potrivit The Hollywood Reporter.

Luni seară, organizaţia Guinness World Records a recompensat-o pe Mariah Carey cu trei distincţii - cel mai bine clasat cântec pentru Sărbători în topul Billboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) şi cântecul de Crăciun care a petrecut cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.

Toate cele trei recorduri vor fi incluse în ediţia Guinness World Records 2020, scrie news.ro. 

Mariah Carey a acceptat distincţia în timpul show-ului ei de Crăciun de la Colosseum din Las Vegas. 

„Mulţumesc mult Guiness World Records pentru că m-aţi onorat cu cele trei distincţii pentru ediţia din 2020!“, a scris artista pe Instagram.

View this post on Instagram Thank you so much Guinness World Records for honoring me with three records in the 2020 book! Michael from @guinnessworldrecords presented me with a certificate on stage, so naturally, I asked him to join us for the #AllIWantForChristmasIsYou finale! 😉🎅💝 📸 Denise Truscello A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 25, 2019 at 12:05pm PST

Ea va susţine show-ul „All I Want For Christmas Is You Tour“ în Las Vegas până pe 30 noiembrie, apoi va ajunge pe coasta de Est a Statelor Unite.

Recent, artista a ocupat locul patru în topul Billboard al celor mai buni 125 de cântăreţi din toate timpurile, devenind astfel cea mai apreciată artistă de pe listă.

Celebrul cântec al cântăreţei Mariah Carey„All I want for Christmas is You“ împlineşte 25 de ani

Mariah Carey a vorbit şi despre ce a inspirat-o să compună în urmă cu 25 de ani una dintre cele mai cunoscute şi mai vândute piese ale sale, „All I Want for Christmas is You“.

„Întotdeauna am iubit Crăciunul, dar am crescut neavând mulţi bani şi nu am putut să-l experimentez aşa cum o fac alţi copii. Am vrut mereu să am parte de un Crăciun perfect, chiar dacă nu iese niciodată aşa, din varii motive. Mai ales că eu provin dintr-o familie disfuncţională. Aşadar, cred că atunci când am scris piesa mi-am imaginat cum ar arăta de fapt un Crăciun perfect pentru mine“, a spus Carey, potrivit usatoday.com. 

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, ea şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. 

De-a lungul anilor, albumele ei - 15 până în prezent - au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite