Adevărul Live de la 13.00: Cum decurg ultimele pregătiri pentru UNTOLD şi ce ar trebui să ştie participanţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
untold

Edy Chereji, director de comunicare Untold, vine în studioul Adevărul Live pentru a oferi ultimele detalii despre unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Peste 200 de artişti naţionali şi internaţionali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki şi Tujamo vor urca pe mainstage la cea de-a şaptea ediţie a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume.

ABONAMENTE UNTOLD 2022

Fanii pot achiziţiona abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie de pe untold.com, până pe 11 februarie, la următoarele preţuri:

● 4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe

● 4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe

● 4 Day Pass VIP: €340 + taxe

După 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxes. Cele VIP vor rămâne la acelaşi preţ, €340 + taxe. Cei care deţin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediţia din acest an. 

Festivalul UNTOLD se bucură de o extindere a parteneriatelor media naţionale, astfel că pe lângă partenerii media deja de tradiţie, PRO TV (VOYO), KISS FM şi REPUBLICA,  începând din acest an se alătură oficial şi Digi24, televiziunea cu cea mai mare creştere de audienţă din ţară, dar şi DigiFM, radioul cu cea mai mare acoperire din România.

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului UNTOLD are loc în acest an între 4 şi 7 august.

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD, vine de la ora 13.00 în studioul Adevărul Live, pentru a oferi ultimele detalii organizatorice.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite