AC/DC, într-o nouă formulă: chitaristul Malcom Young ar putea fi înlocuit de nepotul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi viitorul chitaristului Malcom Young alături de trupa AC/DC este încă incert, autorul cărţii „The Youngs: The Brothers Who Built AC/DC“, Jesse Fink, nu crede că starea de sănătatea a legendarului chitarist se va îmbunătăţi. Cel mai probabil Malcom Young va fi înlocuit de nepotul său, Stevie Young, susţine biograful fraţilor Young, citat de loudwire.com

După mai bine de 40 ani în care a cutreierat lumea alături de una dintre cele mai mari trupe de rock din lume, chitaristul şi totodată membrul fondator al trupei AC/DC, Malcom Young, ar putea renunţa la muzică.

Boala de care acesta suferă rămâne în continuare un mister, colegii de trupă şi familia refuzând să dea detalii despre starea de sănătatea a chitaristului australian. Cu toate acestea, presa internaţională speculează că Malcom Young fie ar fi suferit un accident vascular cerebral, fie s-ar lupta cu demenţa sau cancerul. O sursă, citată de site-ul loudwire.com, susţine că muzicianul nu mai recunoaşte chipurile celor dragi.

Într-un scurt interviu acordat recent unui post de radio din Boston (SUA), Jeese Fink, autorul cărţii biografice despre fraţii Young, a oferit, probabil, cea mai detaliată explicaţie legată de viitorul celebrului chitarist alături de trupa care l-a consacrat. „Nu mă aştept ca Malcom să revină în trupă. Cred că cel mai important lucru în momentul de faţă este să-l lăsăm pe Malcom în pace şi să speram că se va face bine. Totuşi, cred că toată lumea ar trebui să se aştepte ca Stevie Young (nepotul lui Malcom Young – n.r.) să se alăture de-acum trupei“, a declarat Fink.

„Din câte ştiu eu, boala lui Malcom este un subiect privat“, a spus Fink despre starea de sănătate a lui Young, citat de „Ultimate Classic Rock“. „În orice caz, fanii par să creadă că boala lui va dispărea pur şi simplu, cât de curând, şi că va fi alături de AC/DC când trupa va da veştile despre următorul turneu. Dacă ceea ce am auzit eu din nenumărate surse este adevărat, atunci Stevie Young va pleca în turneu cu trupa, nu Malcom. Nu este un punct de vedere răzvrătit, este realitatea“, a completat Jesse Fink.

Până la sfârşitul acestui an, fanii aşteaptă cu nerăbdare lansarea unui nou album AC/DC. „Din surse foarte de încredere pot confirma că va fi cel puţin la fel de bun precum «Black Ice» (albumul din 2008 – n.r) “, a precizat Fink, citat de loudwire.com

În luna aprilie, vocalul trupei, Brian Johnson, a declarat, pentru „The Telegraph“, că unul dintre membrii trupei este grav bolnav, dar a precizat că acest lucru nu înseamnă sfârşitul carierei lor muzicale. 

Totodată, membrii formaţiei au postat un mesaj pe pagina de Facebook cu privire la situaţia trupei: „După 40 de ani dedicaţi trupei AC/DC, chitaristul şi membrul fondator Malcolm Young va lua o pauză din cauza unor probleme de sănătate. Malcolm doreşte să le mulţumească fanilor din întreaga lume pentru dragostea şi sprijinul necondiţionate. În contextul acestor evenimente, AC/DC solicită ca viaţa privată a lui Malcolm şi a familiei sale să fie respectată. Trupa va continua să facă muzică“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite