FOTO Lumea post-apocaliptică de la Disney, cu personaje însângerate şi zombi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Albă ca Zăpada, Mica Sirenă şi colegele de la Disney au devenit staruri porno ori au ajuns în scaunele cu rotile, prinţesele îndrăgite de copii au suferit o nouă schimbare de imagine. Eroinele s-au transformat în asasine de temut, în viziunea unui artist inspirat de serialul „The Walking Dead: Invazia zombi“.

Disney nu mai e ce a fost cândva. Dacă în trecut, protagonistele erau portretizate într-o manieră pozitivă şi respectau şabloanele comportamentale şi fizice, astăzi, ele îşi schimbă faţa pentru a se adapta la o realitate complexă ori la o fantezie.

Pentru a schimba percepţia asupra frumuseţii şi a demonta mitul perfecţiunii, artiştii de pe internet le-au dezbrăcat complet pe Mica Sirenă şi pe Frumoasa din Pădurea Adormită, i-au amputat un picior lui Pocahontas şi o mână Cenuşăresei. Apoi, în speranţa de a-şi exprima valorile democratice şi de a se elibera de acuzaţiile de rasism şi sexism, Disney Channel a adus primele personaje homosexuale, mai precis, un cuplu de lesbiene

Kasami-Sensei, un utilizator al site-ului DeviantART, a abordat personajele într-o altă manieră şi a mizat pe agresivitate pentru a-şi impresiona auditoriul. „Prinţesa şi Broscoiul“, „Micuţa Sirenă“ şi „Hercule“ sunt câteva dintre producţiile actualizate la nivel vizual. 

Merida - "Brave"

image

Hades, Megara - "Hercule"

image

Buzz Lightyear, Woody, Jessie - "Toy Story"

image

Tiana - "Prinţesa şi Broscoiul"

image

Anna, Elsa - "Frozen"

image

Mulan - "Mulan"

image

Ariel, Eric - "Mica Sirenă"

image
Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite