VIDEO Velma din „Scooby Doo“ este oficial lesbiană în noul film de animație

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personajul din îndrăgita serie își recunoaște orientarea sexuală în cea mai recentă producție, „Trick or Treat Scooby-Doo!“.

Velma din „Scooby Doo“ se îndrăgostește de Coco Diablo (foto stânga)
Velma din „Scooby Doo“ este lesbiană: se îndrăgostește de Coco Diablo (stânga) Foto Captură YouTube

Ceea ce toți fanii filmelor cu Scooby-Doo știau deja, este acum oficial: Velma este lesbiană, anunță Variety. Clipuri din noul film „Trick or Treat Scooby-Doo!“, care au devenit virale în rețelele sociale, o surprind pe Velma îndrăgostită de personajul Coco Diablo, o creatoare de costume. Velma e „năucită“, roșește și se îndrăgostește la prima vedere de Coco Diablo.

„O, Doamne, Velma e în sfârșit lesbiană“, a scris un utilizator pe Twitter, iar postarea a adunat rapid peste 200.000 de likeuri.

Faptul că Velma este gay a fost mult timp un secret deschis printre fanii și creatorii „Scooby-Doo“. James Gunn, care a scris primele filme live-action, și Tony Cervone, care a fost producător al seriei „Mystery Incorporated“, au confirmat orientarea sexuală a personajului, dar nu au reușit niciodată să o facă oficială, pe ecran.

În 2020, Gunn a scris pe Twitter că a „încercat“ să o prezinte pe Velma drept gay în filmele live-action. „În 2001, Velma era în mod explicit gay, în scenariul meu inițial. Dar studioul a «diluat» acest aspect, care a devenit ambiguu la versiunea filmată și s-a transformat în nimic la versiunea lansată în cinema. Ba chiar Velma a avut un iubit în sequel“, a scris acesta.

De asemenea, Cervone a scris pe Instagram, în 2020: „Am mai spus asta înainte, Velma din «Mystery Incorporated» nu este bisexuală. Ea este gay“.

Filmul „Trick or Treat Scooby-Doo!“ este disponibil pentru închiriere sau cumpărare pe Prime Video, din 4 octombrie.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite