VIDEO Superman a „zdrobit“ box office-ul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou film cu supereroi, „Man of Steel: Eroul“ a ajuns pe locul întâi în box office-ul mondial, având încasări de 196,7 milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Pelicula regizată de Zack Snyder şi produsă de Christopher Nolan a avut încasări uriaşe şi în Mexic, Asia de Sud-Est şi Marea Britanie, ţara natală a lui Henry Cavill, interpretul lui Superman. Succesul peliculei este cu atât mai surprinzător cu cât Superman este un erou-emblemă pentru americani.

În weekend, „Man of Steel: Eroul“ a depăşit aşteptările producătorilor, având încasări de 125,1 milioane de dolari în Statele Unite ale Americii. Pe plan internaţional, filmul a avut încasări de 17,1 milioane de dolari numai în Marea Britanie, aproape la egalitate cu „Iron Man 3“, care a fost lansat la începutul verii.

În Asia, filmul a debutat cu 9,9 milioane de dolari în Coreea de Sud. Studiourile Warner Bros, care au produs filmul, aşteaptă la creştere a încasărilor pentru acest weekend, când pelicula va avea premiera în alte 26 de ţări, inclusiv în România.

„Furios şi iute 6“ s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul încasărilor de weekend cu vânzări de bilete în valoare de 29, 4 milioane de dolari, ajungând ca totalul încasărilor să fie de 636, 8 milioane de dolari. Această sumă face din „Furios şi iute 6“ cel mai bine vândut film al francizei.

O mare dezamăgire a fost filmul Sci-Fi al lui Will Smith, „After Earth“, care a avut încasări slabe pe piaţa internaţională, de numai 24 de milioane de dolari pentru box office-ul de weekend.

Alte filme care s-au descurcat onorabil la nivel global au fost „Star Trek în întuneric“, cu încasări de 412,2 milioane de dolari şi partea a treia a francizei „Marea Mahmureală“  cu 309,8 milioane de dolari.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite