VIDEO „Liz & Dick“, un film cu audienţă de milioane, dar cu critici dure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan interpretează rolul lui Elisabeth Taylor în filmul Liz & Dick Elisabeth
Lindsay Lohan interpretează rolul lui Elisabeth Taylor în filmul Liz & Dick Elisabeth

Filmul „Liz & Dick“ , în care Lindsay Lohan şi Grant Bowler interpretează viaţa celebrilor actori Elisabeth Taylor, respectiv Richard Burton, a fost urmărit pe micul ecran de 3,5 milioane de telespectatori duminică seară, în ciuda numeroaselor critici apărute în presă.

„Liz şi Dick” a fost vizionat de 1,3 milioane de persoane adulte cu vârste cuprinse între 25 şi 54 de ani, 1,3 milioane dintre spectatori având vârste în intervalul 18 – 49 de ani. Femeile din toate categoriile de vârste au văzut filmul, aproape în mod egal: 1,1 milioane au 18 – 49 de ani, iar 1 milion au 25 – 54 de ani.

„Steel Magnolias” (Magnolii de oţel) a depăşit însă succesul acestei premiere cu 3 milioane de spectatori, aceasta clasându-se pe locul al treilea al celor mai vizionate filme din istoria reţelei „Lifetime”, cu 6,5 milioane de spectatori.

Prestaţia lui Lindsay, un eşec

Lindsay Lohan declara la începutul filmărilor că este mândră să interpreteze o legendă a Hollywoodului: „Elizabeth Taylor a fost nu numai o actriţă incredibilă, dar şi o femeie fantastică“, spunea Lindsay.
Totodată, acest film a reprezentat pentru Lindsay şi o oportunitate de a se relansa în carieră şi de a-şi reface imaginea, după desele scandaluri în care a fost implicată în ultima vreme. Prestaţia actriţei a fost însă dur criticată atât atât de presă, cât şi de oamenii obişnuiţi.
„Lohan e jalnică de la început până la sfârşit. N-ar trebui să fie o surpriză că pelicula «Liz & Dick» este spectaculos de proastă. Până la urmă, Lohan e memorabilă prin apariţiile în tabloide, nu prin prisma carierei de actriţă“, a scris publicaţia americană „The Hollywood Reporter“.
Filmul „Liz & Dick“ se concentrează pe povestea de dragoste dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton, care au fost căsătoriţi de două ori.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite