Lindsay Lohan, o Elizabeth Taylor fermecătoare, pe afişul filmului „Liz and Dick”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan, în rolul lui Elizabeth Taylor
Lindsay Lohan, în rolul lui Elizabeth Taylor

Posterul oficial al filmului „Liz and Dick”, care documentează povestea tumultuoasă de dragoste dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton, a fost lansat oficial ieri, în Statele Unite. Filmul va fi difuzat de canalul Lifetime în noiembrie

Viaţa lui Lindsay Lohan e la fel de agitată precum a divei pe care o joacă. În plin scandal după un nou arest - actriţa a lovit o maşină parcată şi a plecat de la locul accidentului - postul Lifetime profită de atenţia presei americane şi lansează  posterul oficial al filmului „Liz and Dick”. Pe afiş, cuvinte care au definit viaţa divei şi încep să se potrivească şi celei care o joacă: „controversat”, „provocator”, „scandal”, „paparazzi”, „diamante”, „aventuri”, ​„tabloide”. 

Distribuirea ei în unul dintre cele mai râvnite roluri la Hollywood ar fi trebuit să însemne revenirea după o lungă perioadă tumultuoasă, marcată de internări la dezintoxicare şi procese. „Întotdeauna am admirat-o şi am avut un respect enorm pentru Elizabeth Taylor. A fost nu numai o actriţă, ci şi o femeie minunată. Sunt foarte onorată că mi s-a cerut să joc rolul ei”, spunea Lohan, a cărei asemănare cu Taylor  a fost lozul câştigător.

Partener în această poveste îi este Grant Bowler, care îl interpretează pe Richard Burton. Filmul surprinde începutul poveştii lor de dragoste, pe platourile de filmare, nunta secolului, căsnicia agitată, consumată în faţa tabloidelor, şi sfârşitul ei. 

Mai multe despre povestea de dragoste a celor doi, aici:

Richard Burton, file de jurnal. Dezvăluirile actorului despre soţia lui, Liz Taylor, despre lupta cu alcoolul şi despre celebrităţile vremii

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite