VIDEO „Enough Said“. Ultimul rol al lui James Gandolfini: într-un film romantic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proganoniştii filmului romantic ce va apărea în septembrie
Proganoniştii filmului romantic ce va apărea în septembrie

„Enough Said“ este ultimul film în care actorul care a murit la 51 de ani din cauza unui atac de cord a interpretat rolul principal. Producţia ce va debuta în septembrie prezintă povestea unei maseuze care se îndrăgosteşte de fostul soţ (Gandolfini) şi de unul dintre clienţi (Julia Louis-Dreyfus).

Trailerul pentru pelicula scrisă şi regizată de Nicole Holofcener a apărut marţi seara, pe platforma Fox Searchlight. Filmul romantic „Enough Said“ va debuta la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto în luna septembrie, înainte de premiera oficială de pe 20 septembrie.

Considerat un Mozart al actoriei, James Gandolfini a demonstrat că nu s-a priceput doar la interpretarea rolurilor de băiat rău, precum a fost cel de mafiot din „Clanul Soprano“, ci şi la cele de băiat bun, sensibil. 

„El nu a crezut că va putea juca un personaj romantic, cu toate că toţi cei aflaţi pe platourile de filmare l-au considerat foarte sexy şi haios“, a  declarat regizoarea Nicole Holofcener, după moartea artistului. „A fost fermecător, modest şi incredibil de talentat. Performarea lui în calitate de protagonist a fost subtilă, emoţionantă şi foarte, foarte drăguţă“, a mai zis specialista.

Actorul a murit anul acesta, pe 19 iunie, din cauza unui atac de cord, în timp ce se afla într-o călătorie la Roma cu fiul său din prima căsătorie. Gandolfini a fost înmormântat în New York, iar la ceremonie au participat familia, prietenii şi colegii din „Clanul Soprano“, printre care Edie Falco (interpreta Carmelei, soţia lui Tony Soprano), Aida Turturo (sora lui Tony Soprano), Joe Pantoliano, Dominic Chianese, şi Steve Buscemi.

Gandolfini a fost unul dintre cei mai apreciaţi „băieţi răi“ de la Hollywood, datorită rolului din serialul de pe HBO. Producţia prezintă întâmplările palpitante ale unui şef mafiot care încearcă să împace viaţa de familie cu afacerile murdare ale mafiei. Acest rol i-a adus trei premii Emmy şi un onorariu de un milion de dolari pe episod.


 

enough said gandolfini
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite