VIDEO Cel mai aşteptat şi controversat film al anului 2013, „Nymphomaniac“, are un trailer oficial, dar nu are dreptul de a participa la Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Charlotte Gainsbourg are rolul principal în cel mai nou film al lui Lars Von Trier, „Nymphomaniac“ FOTO Ascot Elite
Actriţa Charlotte Gainsbourg are rolul principal în cel mai nou film al lui Lars Von Trier, „Nymphomaniac“ FOTO Ascot Elite

În ultimele luni, Lars Von Trier, regizorul controversatului film „Nymphomaniac“, a ţinut vie atenţia presei prin videoclipuri scurte şi afişe ale lungmetrajului, dar acum a lansat trailer-ul oficial al filmului, care conţine scene explicite de sex şi violenţă.

Trailerul, aşa cum era de aşteptat, este destul de criptic şi conţine scene de sex şi violenţă, iar lansarea filmului este programată pentru data de 25 decembrie, în Danemarca şi Spania.

Lars Von Trier a distribuit-o pe actriţa sa fetiş, Charlotte Gainsbourg, în rolul principal feminin, în timp ce rolul principal masculin a fost acordat unui actor în plină ascensiune la Hollywood, Shia LaBeouf. Uma Thurman şi Willem Dafoe fac şi ei parte din distribuţia acestui film despre care se spune că va fi la fel de şocant ca şi o altă peliculă semnată de Von Trier, „Antichrist“.

Controversatul regizor danez, Lars Von Trier, care, în 2011, a fost declarat „persona non grata“ la Festivalul de Film de la Cannes din cauza unor comentarii despre Adolf Hitler, şi-a exprimat în luna septembrie dorinţa de a reveni la Cannes cu cel mai nou film al său, „Nymphomaniac“.

   

Nymphomaniac Official Trailer from Zentropa on Vimeo

Chiar dacă directorul Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Fremaux, a îngropat „securea războiului“, mărturisind că regizorul danez este din nou bine-venit la festival, Von Trier nu-şi va putea înscrie pelicula în competiţia din 2014.

Thierry Fremaux a declarat, în cadurl unei conferinţe de presă, că Von Trier nu are dreptul să participe la Cannes, asta pentru că prestigioasa competiţie este dedicată premierelor, iar „Nymphomaniac“ va fi lansat pe 25 decembrie 2013, în timp ce a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes se va desfăşura în anul 2014, după cum informează „Hollywood Reporter“.

Născut pe 30 aprilie 1956, în Danemarca, Lars von Trier este unul din regizorii ale căror creaţii au influenţat semnificativ cinematografia europeană şi mondială. Lars von Trier a lansat nouă din filmele sale la Cannes, unde a câştigat Palme d'Or pentru „Dansând cu noaptea/ Dancer in the Dark“ (2000) şi marele premiu al juriului pentru „Abisul sufletului/ Breaking the Waves“, în 1996.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite