VIDEO Filmul „Nymphomaniac“, de Lars von Trier, va avea o versiune „hardcore“ şi una „softcore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul oficial al filmului „Nymphomaniac“, în regia lui Lars Von Trier FOTO fastcocreate.com
Afişul oficial al filmului „Nymphomaniac“, în regia lui Lars Von Trier FOTO fastcocreate.com

Următorul lungmetraj al regizorului danez Lars Von Trier, „Nymphomaniac“, despre care regizorul danez a anunţat că va conţine scene reale de sex, va fi lansat într-o versiune hardcore şi o versiune softcore, informează guardian.co.uk.

„Nymphomaniac“ este un fel de jurnal erotic al unei femei, din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leşinată, în pădure, de un bărbat, cel căruia i se şi confesează ulterior.

Potrivit The Guardian, producătorii filmului vor folosi, totuşi, atât dubluri, cât şi tehnica imaginilor generate pe computer, pentru a înlocui trupurile actorilor din distribuţie, în pelicula finală.

Producatorul şi partenerul de afaceri al lui Lars Von Trier, Peter Aalbæk Jensen, a declarat pentru The Guardian:

„Dacă Lars vrea să facă scene explicite de sex in film, trebuie sa facă o versiune care poate fi difuzată la televizor în Europa. Ceea ce a şi acceptat.“ 

E de înţeles că versiunea auto-cenzurată vizează cinematografele de masă, în timp ce aceia care tânjesc după experienţa totală şi fără de perdea pe care o oferă Von Trier vor fi direcţionaţi spre varianta necenzurată.

Întrebat dacă necesitatea de a produce o variantă auto-cenzurată indică faptul că „Nymphomaniac“ este şi mai extrem în ilustrarea sexualităţii decât proiectele anterioare, Aalbæk Jensen a spus:

„Sper că nu. Acestea sunt prea mult pentru mine. Sper că e mai puţin violent.“ 

"Nymphomaniac" este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2013 - prin prisma conţinutului său erotic şi a distribuţiei cu numeroase vedete.

Regizorul Lars Von Trier a distribuit-o pe actriţa Charlotte Gainsbourg în rolul principal feminin în noua sa peliculă, în timp ce rolul principal masculin a fost acordat unui actor în plină ascensiune la Hollywood, Shia LaBeouf, informează Reuters.

Uma Thurman şi Willem Dafoe completează distribuţia acestui film despre care se spune că va fi pe măsura ultaviolentului "Antichrist" de Von Trier, un lungmetraj care a şocat numeroşi spectatori.

Filmul „Nymphomaniac“, despre care se credea că ar fi trebuit să fie lansat la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, va avea premiera mondială de Crăciun, la Copenhaga.

Născut pe 30 aprilie 1956, în Danemarca, Lars von Trier este unul din regizorii ale căror creaţii au influenţat semnificativ cinematografia europeană şi mondială.

Lars von Trier a lansat nouă din filmele sale la Cannes, unde a câştigat Palme d'Or pentru "Dansând cu noaptea/ Dancer in the Dark" (2000) şi marele premiu al juriului pentru "Abisul sufletului/ Breaking the Waves", în 1996.

Von Trier a devenit însă persona non grata a festivalului în 2011, după ce a făcut comentarii legate de nazişti la conferinţa de presă pentru filmul său "Melancholia".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite