Ultimul film din seria „Divergent“ nu va mai rula în cinematografe, ci la televizor: ce alte schimbări au pregătit producătorii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shailene Woodley şi Theo James au fost protagoniştii primelor trei filme ale francizei FOTO Ascot Elite
Shailene Woodley şi Theo James au fost protagoniştii primelor trei filme ale francizei FOTO Ascot Elite

Franciza cinematografică „Divergent“ nu se va încheia pe marile ecrane, ci la televiziune, prin intermediul unui ultim film realizat de studiourile Lionsgate sub forma unui lungmetraj TV şi a unui serial spin-off. Deocamdată nu este clar dacă protagoniştii primelor trei filme îşi vor relua rolurile, după cum scrie revista „Variety“, citată de News.ro.

Deşi negocierile se află încă într-o etapă incipientă, producătorii de la Lionsgate doresc ca ultimul film al seriei să nu fie lansat în cinematografe în 2017, ci pe micile ecrane, potrivit unei surse apropiate producţiei, scrie News.ro. De asemenea, seria va reprezenta baza unui serial TV independent a cărui acţiune va fi plasată în acelaşi univers postapocaliptic. 

Primele două filme ale francizei s-au bucurat de un mare succes de casă, însă cel de-al treilea, „Allegiant“, lansat pe 11 martie 2016, a fost un semieşec, obţinând încasări de doar 179,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Al patrulea şi totodată ultimul film al seriei, „Ascendant“, era programat să intre în cinematografele nord-americane în iunie 2017, când ar fi trebuit să concureze cu două filme aşteptate cu mare interes de spectatori - „World War Z 2“ şi un remake al peliculei „The Mummy“. 

Departamentul de televiziune al studioului Lionsgate va coordona producţia ultimului film din serie. Obiectivul este de a finaliza cu bine o intrigă ce va include actuala distribuţie de actori şi de a introduce o nouă distribuţie, care să continue să joace apoi în serialul TV spin-off, ce va fi difuzat fie de posturile TV tradiţionale, fie pe platformele de streaming. Nu se ştie deocamdată dacă starurile primelor trei filme din această franciză, Shailene Woodley, Theo James şi Ansel Elgort, vor juca şi în filmul de televiziune „Ascendant“, care va fi regizat de Lee Toland Krieger.

Filmele din seria „Divergent“, realizate pe baza romanelor scrise de Veronica Roth, descriu o societate din viitor, în care oamenii sunt împărţiţi în caste stabilite în funcţie de statutul social şi de aptitudinile de personalitate ale fiecărui pământean. Cele trei filme lansate până în prezent în cadrul acestei serii cinematografice au generat împreună încasări de 765,2 milioane de dolari.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite