Tom Cruise şi-a rupt două oase şi are nevoie de câteva luni de recuperare după cascadoria ratată la filmările pentru „Misiune: Imposibilă 6“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Cruise preferă să îşi execute singur cascadoriile şi scenele grele de acţiune FOTO Guliver/Getty Images
Tom Cruise preferă să îşi execute singur cascadoriile şi scenele grele de acţiune FOTO Guliver/Getty Images

Filmările pentru lungmetrajul „Misiune: Imposibilă 6“ vor fi amânate cu câteva luni, după ce vedeta francizei Tom Cruise s-a accidentat grav în timpul unei cascadorii şi are nevoie de o perioadă de recuperare.

Actorul american Tom Cruise, în vârstă de 55 de ani, care insistă de fiecare dată să-şi execute singur cascadoriile din filme, şi-a rupt glezna în două locuri după ce a ratat aterizarea pe un acoperiş în timpul filmărilor pentru „Misiune: Imposibilă 6“, care au avut loc weekend-ul acesta la Londra.

Potrivit The Sun, Cruise s-a întors în Statele Unite pentru tratament. „Leziunile sunt mai grave decât ne temeam. Tom s-a accidentat serios şi va avea nevoie de ceva luni pentru recuperare“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

Fiind protagonistul seriei „Misiune: Imposibilă“, totul se învârte în jurul lui Tom Cruise, aşa că producătorii au decis să amâne filmările. Se crede că lansarea filmului va fi împinsă spre perioada Crăciunului din 2018, deşi era programată pentru vară.

Site-ul atează aterizarea şi se izbeşte cu pieptul de marginea clădirii. Ajutat de cabluri, Tom Cruise a reuşit să se ridice şi să mai facă câţiva paşi, schiopătând, după care a îngenunchiat, vizibil afectat de impact. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite