„Tătuţu'” se întoarce. Un nou serial cu George Mihăiţă, actorul care a interpretat celebrul personaj din „Clanul” VIDEO

0
Publicat:

Fanii serialulului Clanul au motive de bucurie. ProTV anunţă o nouă producţie cu George Mihăiţă, actorul care a interpretat celebrul rol Bebe Măcelaru - Tătuţu' în filmul a cărui difuzare s-a încheiat.

„Tătuțu` se întoarce! În urmă cu aproximativ 20 de ani, Bebe Măcelaru a început să clădească ceea ce noi am văzut timp de doi ani în CLlanul. Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea, în curând, într-un nou serial: Tătuțu`”, scrie pagina de Facebook a serialului Clanul.  

image

În noul serial, telespectatorii vor regăsi unele personaje din Clanul, dar și personaje și actori noi.

Clanul a fost una dintre cele mai bune producţii de drama fiction din ultimii ani, din România, iar asta s-a dovedit nu doar prin audienţele pe care le-a făcut în fiecare sezon, ci şi prin dorinţa celor de acasă de a urmări serialul, în avans, pe VOYO. Mulţi oameni şi-au făcut abonament doar ca să vadă Clanul, iar acest lucru ne-a determinat să continuăm. Astfel, le vom aduce fanilor, şi nu numai, o nouă producţie – TĂTUŢU` - care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul, dar şi actori noi. Suntem convinşi că este o veste pe care cei de acasă o aşteptau şi ne bucurăm că putem să creăm un nou fenomen”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

„Un scenariu peste măsură”

Filmările pentru noul serial vor începe în curând, potrivit Știrilor ProTv.

„Trăieşti doi ani într-un vis sublim... Clanul... te trezeşti şi te-aşteaptă altul... Tătuțu... Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă... Mi-e dor de toţi, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial... Tătuțu”, spune actorul George Mihăiță.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite