Penelope Cruz ar putea deveni cea mai bătrână fată Bond din istoria francizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Penelope Cruz a fost ofertată să joace în noua peliculă din seria James Bond şi ar putea deveni cea mai bătrâna fată Bond din istoria de 50 de ani a francizei. Penelope Cruz va împlini 40 de ani în primăvara următoare şi va începe lucrul la noul film în vara lui 2014, potrivit dailymail.co.uk.

Actriţa spaniolă a fost curtată în numeroase rânduri de producătorii seriei Bond, dar a refuzat mereu oferta pentru că avea alte angajamente. Însă anul viitor, când se va turna noul film din serie, Penelope Cruz este disponibilă, aşa că a acceptat propunerea. Potrivit dailymail.co.uk, în aceste zile se stabilesc detaliile contractului.

Cel mai probabil, noul film al francizei va fi regizat de tot Sam Mendes, care a realizat şi cea mai recentă peliculă a seriei, „Skyfall“, lansată anul trecut. În „Skyfall“, personajul negativ a fost interpretat de actorul Javier Bardem, soţul lui Penelope Cruz.

Actriţa este însărcinată acum cu cel de-al doilea copil al ei şi va naşte în curând. Cruz şi Bardem au devenit un cuplu în 2007 şi s-au căsătorit în 2010.

Următoarea peliculă cu Agentul 007 are un buget de aproximativ 115 milioane de euro. Recordul pentru cea mai bătrână fată Bond este deţinut de actriţa Honor Blackman, care, la 39 de ani, a interpretat un personaj emblematic al seriei: Pussy Galore, în filmul „Goldfinger“, din 1964.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite