„Nunți, botezuri și înmormântări“, premiera de gală la Teatrul Național București

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comedie „efervescentă“, în regia lui Alexandru Lustig, „Nunți botezuri și înmormântări“ va avea premiera pe 12 septembrie, la TNB, urmând ca din 23 septembrie să fie distribuită în cinematografe.

Șerban Pavlu, protagonistul peliculei „Nunți botezuri și înmormântări“ FOTO Adi Marineci
Șerban Pavlu, protagonistul peliculei „Nunți botezuri și înmormântări“ FOTO Adi Marineci

Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări.

afis film jpg

Filmul „Nunți, botezuri și înmormântări“ este o comedie pentru marele public, dar, totodată, o producție care nu face rabat de la calitate și bun gust. Pelicula are o distribuție impresionantă: Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu.

Șerban Pavlu este interpretul personajului principal, Cosmin, un bărbat care, în plină bulă imobiliară, vrea să vândă un teren cu un milion de euro, dar primește numai... probleme. 

Lungmetrajul regizat de Alexandru Lustig este o coproducție Imagine8 Stories, Fundația Teatru Contemporan și Movie Production Entertainment. Din 23 septembrie, filmul poate fi vizionat și în cinematografe.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite