Noomi Rapace şi Glenn Close vor filma un nou thriller SF în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noomi Rapace FOTO Getty Images
Noomi Rapace FOTO Getty Images

Actriţele Noomi Rapace şi Glenn Close vor ajunge în România pentru filmările unui nou thriller SF, „What Happened to Monday?“, regizat de cineastul norvegian Tommy Wirkola, scrie Mediafax.

Conform declaraţiilor făcute de Bogdan Moncea, directorul de marketing al Castel Film, pentru agenţia Mediafax, filmările din România pentru lungmetrajul „What Happened To Monday?“ vor debuta în luna iulie. Noomi Rapace (35 de ani) şi Glenn Close (68 de ani) vor film în România în acelaşi timp.

„Filmările vor începe la sfârşitul lunii iulie şi vor dura destul de mult. Vom lucra la studioruile Castel, dar vom filma şi câteva săptămâni prin Bucureşti şi la ţară“, a completat Bogdan Moncea, citat de Mediafax.

În pelicula „What Happened To Monday?“, Noomi Rapace joacă rolurile a şapte surori identice, care-şi duc traiul într-un sat ce a adoptat politica familiei cu un singur copil, astfel încât fetele sunt nevoite să-şi asume aceeaşi identitate în public. Cele şapte surori au fost botezate de tatăl lor după zilele săptămânii, iar totul merge bine până într-o zi în care Luni nu se mai întoarce acasă.


„Filmul oferă unica ocazie pentru un actor să joace rolurile a şapte personaje“, a declarat regizorul Tommy Wirkola, pentru site-ul variety.com, citat de Mediafax. „Nu este doar o provocare tehnică, este o ocazie de a face ceva nou în film, ceva proaspăt, ceea ce este rar în zilele noastre“, a adăugat acesta.

Actriţa Noomi Rapace a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie personajului Lisbeth Salander din trilogia cinematografică „Millenium“, realizată pe baza cărţilor scrise de Stieg Larsson. Ulterior, actriţa suedeză s-a remarcat în alte producţii cinematografice bine primite de criticii de specialitate şi de public, precum „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor“, de Guy Ritchie, şi „Prometheus“, de Ridley Scott.

Pentru rolul din serialul „Damages“, Glenn Close a câştigat două premii Emmy şi un Glob de Aur. Cu o filmografie deosebit de bogată, artista a fost recompensată de-a lungul anilor cu alte două Globuri de Aur şi a fost de şase ori nominalizată la premiile Oscar, actriţa fiind celebră pentru roluri precum cele din „Atracţie fatală“ (1987), „Legături periculoase“ (1988), „Misterul familiei Bulow“ şi „101 dalmaţieni“. În prezent, Glenn Close filmează pentru un alt thriller/horror, „She Who Brings Gifts“, în regia lui Colm McCarthy, care urmează să fie lansat în 2016.
 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite