Naomi Watts va juca un rol principal în următoarele trei filme din seria „Divergent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naomi Watts, care s-a
făcut remarcată în filmul „Mulholland Drive“, de David Lynch,
în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună
actriţă în 2004 FOTO AFP
Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul „Mulholland Drive“, de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004 FOTO AFP

Actriţa Naomi Watts va interpreta un rol principal în ecranizarea următoarelor două volume din trilogia „Divergent“, de Veronica Roth, ultima carte, „Allegiant“, urmând să fie repovestită în două filme, după modelul francizei „Jocurile foamei“.

Actriţa australiană, în vârstă de 45 de ani, o va întruchipa pe Evelyn, lidera celor fără-de-facţiune (Factionless), în filmul „Insurgent“, ecranizarea romanului omonim - cel de-al doilea - din seria „Divergent“ de Veronica Roth, precum şi în „Allegiant Part 1“ şi „Allegiant Part 2“, care transpun cinematografic povestea din ultimul roman din trilogie, intitulat „Allegiant“, informează contactmusic.com.

Filmările pentru „Insurgent“ au început în luna mai, la Atlanta, în regia lui Robert Schwentke, data lansării fiind prevăzută pentru 20 martie 2015.

„Allegiant Part 1“ va fi lansat pe 18 mai 2016, iar cel de-al doilea, „Allegiant Part 2“, va avea premiera pe 24 martie 2017, a anunţat studioul de producţie Lionsgate.

Alături de Naomi Watts, pe lista actorilor recent adăugaţi în distribuţie se numără actriţa Octavia Spencer, care va interpreta rolul Johannei, lidera facţiunii Amiciţie (Amity). De asemenea, actorii Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Kate Winslet şi Miles Teller îşi vor relua rolurile din „Divergent“, primul film al seriei.

Prima peliculă a francizei „Divergent“, un thriller distopic bazat pe seria de cărţi pentru adolescenţi semnată de Veronica Roth, a fost lansată în luna martie şi, până în prezent, a obţinut încasări de peste 250 de milioane de dolari la nivel mondial.

Primele două volume din trilogia „Divergent“ au apărut în limba română la editura Leda.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul „Mulholland Drive“, de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, cu rolul din „21 Grams“, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu. În 2013, a jucat rolul prinţesei Diana în filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite