Justin Bieber, în discuţii pentru a juca rolul unui tânăr fotbalist, alături de Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber ar putea juca într-o readaptare a francizei „Goal“, alături de fotbalişti celebri FOTO AP
Justin Bieber ar putea juca într-o readaptare a francizei „Goal“, alături de fotbalişti celebri FOTO AP

Cântăreţul canadian Justin Bieber se află în ultimele etape ale negocierilor pentru a juca într-un blockbuster despre echipa Real Madrid, alături de Cristiano Ronaldo şi mulţi alţi fotbalişti de renume, potrivit „Mirror“.

Filmul, care dispune de un buget de aproximativ 100 de milioane de lire sterline, este o readaptare a trilogiei „Goal!“, apărută între 2005-2009. Justin Bieber ar trebui să joace rolul unui tânăr fotbalist din Los Angeles, care este scos din obscuritate şi devine peste noapte senzaţia unuia dintre cele mai faimoase cluburi de fotbal, Real Madrid. Povestea urmăreşte lupta tânărului de a-i dovedi lui Cristiano Ronaldo (care joacă propriul rol) şi colegilor de echipă de ce este în stare. 

Cântăreţul este recunoscut pentru pasiunea sa pentru fotbal, antrenându-se în trecut la marile echipe Barcelona şi Chelsea. În luna iunie a acestui an, au apărut chiar şi nişte filmări în care Bieber jonglează cu mingea de fotbal, în propria grădină, alături de înaintaşul Barcelonei, Neymar. Producătorii speră că Bieber va semna contractul în decursul săptămânilor viitoare. 

O sursă a declarat pentru „Mirror“: „Este o reală oportunitate pentru el şi ar putea fi unul dintre cele mai de succes filme ale anului 2017 dacă toţi fanii lui şi ai lui Ronaldo ar merge la cinema“.

Se pare că David Beckham ar putea juca din nou propriul rol în anunţata producţie, după ce a făcut parte din distribuţia primelor două filme ale francizei: „Goal!“ (2005) şi „Goal II: Living The Dream“ (2007). Totodată, actorul Clint Eastwood este prima opţiune a producătorilor pentru a juca rolul bunicului tânărului interpretat de Justin Bieber.

Filmările sunt programate pentru martie 2017, iar noua producţie urmează să fie lansată de Crăciun, anul viitor.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri