Justin Bieber renunţă la întâlnirile cu fanii pentru că îl aduc în pragul depresiei: „Sfârşesc prin a mă simţi epuizat emoţional şi nefericit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber a fost inclus de revista Forbes în top 10 cele mai puternice celebrităţi din lume în 2011, 2012 şi 2013 FOTO AP
Justin Bieber a fost inclus de revista Forbes în top 10 cele mai puternice celebrităţi din lume în 2011, 2012 şi 2013 FOTO AP

Cântăreţul american Justin Bieber îşi anulează toate întâlnirile cu fanii săi, pe motiv că îl epuizează emoţional şi îl fac nefericit, aducându-l aproape de depresie.

Vestea, pe care echipa sa de management o pune în seama măsurilor de securitate ale artistului, a fost primită cu dezamăgire de unii dintre fanii săi, în timp ce alţii îl susţin în această decizie, potrivit Mirror.

Justin Bieber spune că renunţă la aceste întâlniri pentru că îl împing spre depresie din cauza confruntării cu aşteptările oamenilor. Compania care stă în spatele întâlnirilor de backstage ale artistului anunţă că experienţa a fost scoasă din pachetul „I’ll show you“, de 925 de dolari, din motive de securitate. Potrivit TMZ, decizia a fost luată după ce un fan periculos s-a apropiat la 10 metri de cântăreţ în timpul unei astfel de întâlniri.

„În timpul unui show recent a avut loc un incident care a determinat echipa să reconsidere felul în care sunt organizate aceste întâlniri“, au explicat membrii din staff-ul artistului.

Cu toate acestea, postarea de pe Instragam în care Bieber le explică fanilor de ce a luat această decizie nu aduce în discuţie probleme de securitate.

„Voi anula întâlnirile de salutare a fanilor. Îmi place să întâlnesc oameni minunaţi ca voi, dar sfârşesc prin a mă simţi epuizat şi încărcat cu energia spirituală a atâtor oameni, făcându-mă nefericit“, le-a transmis Justin Bieber fanilor prin intermediu reţelei sociale.

image

„Vreau să-i fac fericiţi şi să le aduc zâmbetul pe buze, dar nu cu acest preţ. Întotdeauna plec simţindu-mă epuizat mental şi emoţional, până în pragul depresiei“, a continuat acesta.

Cântăreţul în vârstă de 22 de ani a adăugat că vrea să-şi păstreze sănătatea mintală şi îi este greu să facă acest lucru fiind tot timpul în contact cu aşteptările oamenilor: „Presiunea aşteptărilor celor pe care îi întâlnesc despre cum ar trebui să fiu este mai mult decât pot duce şi o greutate prea mare pe umerii mei. Nu mi-am dorit niciodată să dezamăgesc, dar simt că mai degrabă prefer să vă ofer show-urile şi albumele promise. Nu vă pot spune cât de rău îmi pare şi mi-aş dori să nu-mi fie atât de greu şi vreau să ştiţi că doar cu mintea limpede vă pot oferi cel mai bun spectacol pe care l-aţi văzut vreodată.“

Cei care au achiziţionat pachetul care include aceste întâlniri cu artistul şi-au recuperat banii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite