FOTO VIDEO Jennifer Aniston dansează la bară în filmul „Noi suntem familia Miller”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Miller - Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Will Poulter, Emma Roberts  FOTO MediaPro Distribution
Familia Miller - Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Will Poulter, Emma Roberts  FOTO MediaPro Distribution

La sfârşit de vară, mai primim o comedie, „We’re Millers - Noi suntem familia Miller”, cu Jennifer Aniston şi Jason Sudeikis. După parodia apocaliptică „A venit sfârşitu’!” şi comedia inteligentă „Fata care promitea”, avem comedie cu o familie, care nu e pentru familie, căci are multe vulgarităţi. Premiera e vineri, 30 august.

Printre multe filme cu buget mare, apocaliptice sau nu, de succes sau nu, am avut şi câteva comedii în această vară. Despre “We’re Millers - Noi suntem familia Miller” s-a vorbit cu mult timp înainte de premieră, pentru că Jennifer Aniston are o scenă de striptease, şi nu e de ici, de colo, s-o vezi pe actriţa de 44 de ani destul de dezbrăcată, făcând mişcări lascive la bară. Numărul e modest în comparaţie cu prestaţia lui Demi Moore din “Striptease”, 1996, care a suscitat multe comentarii răutăcioase. Demi avea atunci 34 de ani şi a primit un salariu mare pentru asumarea riscului.

Familia Miller

Să ne întorcem la familia Miller, care nu e o familie adevărată, ci una de conjunctură. David (Jason Sudeikis), mic traficant de cartier, salvează o mică vagaboandă (Emma Roberts) dintr-o încăierare, dar i se fură rucsacul cu "marfa şi banii". Ca să fie iertat de marele traficant Brad Gurdlinger (Ed Helms), trebuie să facă un transport de marijuana din Mexic. 

Cea mai bună acoperire e o familie care călătoreşte cu rulota. O lămureşte pe stripteusa Rose (Jennifer Aniston), căreia fostul iubit îi furase toţi banii, să joace rolul de soţie.Mai adună doi copii din cartier, Casey cea-fugită-de-acasă (Emma Roberts) şi Kenny (Will Poulter), puştiul naiv din vecini.Aşa apare familia Miller, care pleacă în aventura vieţii cu o rulotă, pe care trebuie să o aducă în Denver, plină cu marijuana mexicană.

Comedia este produsă de New Line Cinema şi este regizată de Rawson Marshall Thurber, care are în filmografie comedia “Dodgeball”, cu Ben Stiller şi Vince Vaughn. 

Comedie de vară

Patru scenarişti s-au străduit să construiască o poveste pentru acest road movie comic de vară, dar n-au reuşit cine ştie ce. Chiar dacă premizele aventurii sunt bune, întâmplările de pe traseu sunt de multe ori forţate, iar comicul mizează mult pe aluzii sexuale. Atuul principal al filmului este, evident, distribuţia, ceea ce s-a dovedit a fi corect. La un buget de 30 de milioane dolari, filmul are deja încasări de 100 de milioane, iar la noi ajunge după trei săptămâni de la premiera americană.

Sigur că familia Miller, o adunătură ciudată, este ea însăşi o sursă de glume şi de situaţii comice, mai ales când traficantul David şi stripteusa Rose îşi iau în serios rolurile de părinţi. Casey, mica rebelă, îi ignoră, iar Kenny cel timid e exaltat de aventura în care a intrat.Pe drum, familia Miller se împrieteneşte cu o altă familie cu rulotă, Fitzgerald. Insistenţi şi cu amabilitatea americanului de rând, cei doi soţi Fitzgerald vor să încerce lucruri noi, să iasă din plictiseala unui mariage îndelungat.Fiica lor, Melissa (Molly C.Quinn), se îndrăgosteşte de Kenny. David şi Rose, care aveau rulota plină de “iarbă”, află că Don Fitzgerald e agent la Narcotice. Familia e urmărită şi de un periculos traficant mexican, Pablo Chacon (Tomer Sisley).

Un moment foarte haios e oferit de tânărul Kenny - Will Poulter, care cântă melodia “Waterfalls” a trupei TLC. Timidul Kenny e foarte credibil şi când primeşte lecţii de sărutat de la falsa mamă, Jennifer Anisyon, şi falsa soră, Emma Roberts. Emma, fiica lui Eric Roberts şi nepoata Juliei Roberts, este o fătucă talentată, cu nerv şi replică.

Chiar dacă povestea trenează şi poantele sunt uneori cam forţate, filmul e de văzut, pentru că oferă o ieşire din cotidian şi amuzament. Se pare că multe dintre comediile cu glume bazate pe sexualitate merg foarte bine la public. De la “Hangover - Marea mahmureală” la “This is the End - A venit sfârşitu’!” sau “The Heat - Captură la dublu”, toate au mizat pe acest tip de comic. Tocmai de aceea casele de producţie au programat, pentru vara lui 2014, premiere din acelaşi gen, ca “Chef”, cu Robert Downey Jr şi Scarlett Johansson, “22 Jump Street”, cu Channing Tatum şi Jonah Hill, sau “Sex Tape”, cu Jason Seagel şi Cameron Diaz. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite