Filmul „Singur acasă“ ajunge pentru o zi în cinematografele din România FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macaulay Culkin în „Singur acasă“ FOTO Cinemagia
Macaulay Culkin în „Singur acasă“ FOTO Cinemagia

Filmul de comedie „Singur acasă“, cu actorul Macaulay Culkin în rol principal, ajunge pentru o zi pe marile ecrane în câteva oraşe din ţară.

Celebra comedie ajunge pentru o zi şi în cinematografe, într-o campanie inedită lansată de Pepsi.

Filmul „Singur acasă“ va putea fi vizionat pe 28 noiembrie, simultan, în cinematografele Cinema City din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara, potrivit Pagina de Media. 

Vizionarea se va face doar pe baza invitaţilor câştigate de fani în concursul organizat de Pepsi pe pagina de Facebook a brandului. Fanii producţiei au şansa să câştige prin tragere la sorţi una dintre cele peste 350 de invitaţii duble la eveniment.

„Intrarea se face doar pe baza invitaţiei câştigate. Nu sunt bilete la vânzare“, a explicat pentru Pagina de Media Iuliana Dragomir, Senior Brand Manager Pepsi.

image

Când va fi difuzat de Pro TV

Niciun Crăciun fără „Singur acasă“. Şi anul acesta, Pro TV va difuza celebra comedie cu actorul Macaulay Culkin, acum în vârstă de 39 de ani.

Astfel, postul a anunţat că „Singur acasă“/„Home alone“, cu Macaulay Culkin în rolul simpaticului Kevin McAlister, va fi pe micile ecrane sâmbătă, 7 decembrie, potrivit Pagina de Media. De asemenea, filmul „Singur acasă 2“ va fi difuzat pe 14 decembrie, iar Singur acasă 3“, pe 21 decembrie.

Deşi un film vechi, care are aproape 30 de ani, „Singur acasă“ este unul dintre hit-urile de audienţă pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria „Singur acasă“ a depăşit două milioane de telespectatori. 

Şi la nivel internaţional filmul este în continuare adorat de telespectatori. De altfel, în urmă cu două luni a apărut o petiţie prin care compania Disney este rugată să-l distribuie din nou pe Macaulay Culkin în rolul puştiului din noul film „Singur acasă“ care se află în pregătire. 

Vestea a stârnit entuziasm, dar şi multe ironii printre fanii seriei. Şi actorul a avut o reacţie pe măsură.  

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite