Macaulay Culkin e din nou singur acasă după 28 de ani, într-o reclamă de excepţie pentru Google Assistant în care recreează scene celebre din film VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macaulay Culkin, după 28 de ani de la filmul care l-a făcut celebru FOTO Google
Macaulay Culkin, după 28 de ani de la filmul care l-a făcut celebru FOTO Google

La aproape 30 de ani de la premiera seriei de succes „Home Alone/Singur acasă“, actorul Macaulay Culkin reia rolul care l-a transformat în star, al simpaticului puşti Kevin McCallister, într-o reclamă senzaţională pentru Google Assistant.

Actorul în vârstă de 38 de ani este din nou singur acasă de Crăciun, de această dată într-o reclamă de senzaţie pentru Google Assistant, care are ca slogan „Pune-l pe Google să o facă pentru tine“. 

Iar dacă în filmul din 1990 Kevin s-a străduit destul de mult să îşi poarte singur de grijă în timp ce părinţii lui lipseau, în 2018 lucrurile sunt mult mai simple datorită dispozitivelor inteligente. 

În reclamă, Culkin recreează într-o manieră extrem de amuzantă mai multe scene celebre din clasicul film de Crăciun, inclusiv cea în care cei doi hoţi încearcă să-i spargă casă. 

Şi dacă pe vremuri puştiul a avut parte de o adevărată aventură şi a fost nevoit să se folosească de ingeniozitate pentru a ţine tâlharii la distanţă, iată că acum nu trebuie decât să dea o coamndă vocală asistentului său virtual şi treaba e ca şi rezolvată. 

De prisos să spunem că reclama a devenit în doar câteva ore virală, cu peste un milion de vizualizări doar pe Facebook. 

   

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite