De ce l-a sfătuit George Clooney pe Ben Affleck să nu-l interpreteze pe Batman: „Este atât de prost că îmi face rău să-l privesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Ben Affleck l-a interpretat pe Batman în trei filme din universul DC, actorul a fost sfătuit de George Clooney să renunţe la acest rol.

George Clooney, unul dintre cei mai influenţi actori de la Hollywood, l-a sfătuit pe Ben Affleck să nu mai îmbrace costumul omului-liliac, scrie news.ro

Actorul păstrează o amintire foarte urâtă a propriei sale interpretări a personajului Batman, povestind cu umor la talk-show-ul lui Howard Stern că a fost traumatizat de „Batman & Robin", film din 1997 în care deţinea rolul principal.

„Ben nu m-a ascultat şi a ajuns să facă o treabă grozavă. Am greşit. Dar nu-i puteam împărtăşi decât propria experienţă. I-am spus: Asigură-te că nu există sfârcuri desenate pe costumul tău". 

„Batman & Robin" a fost un eşec. Mulţi consideră acel lungmetraj al lui Joel Schumacher drept cea mai proastă adaptare cinematografică cu supereroul. Designul costumului lui Batman în acest film - şi în special sfârcurile desenate pe tors, o premieră care nu a mai fost reprodusă în filmele următoare - constituie unul dintre principalele subiecte de glumă pe seama producţiei. 

George Clooney nu şi-a ascuns niciodată aversiunea pentru acest lungmetraj, prost primit în ciuda unei distribuţii de trei stele, alături de Arnold Schwarzenegger şi Uma Thurman. 

„Este atât de prost că îmi face rău să-l privesc. Dacă mă uit la televizor şi ajung la un post care difuzează filmul, ajung să spun "oh, nu, nu, nu". "Nu aş fi putut face altceva. În acel moment eram doar un actor care a obţinut o sluijbă, nu un tip capabil să dau undă verde pentru un film. L-au plătit pe Arnold cu 25 de milioane de dolari şi pe mine cu un milion", a spus Clooney. 

De atunci, Batman a avut succes pe marile ecrane, în special graţie trilogiei lui Christopher Nolan cu Christian Bale în rolul titular. Un nou film va fi lansat cu Robert Pattinson iar Ben Affleck va purta pelerina din nou în "The Flash“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite