Daniel Craig: „Mai bine îmi tai venele decât să-l joc din nou pe James Bond“

0
0
Daniel Craig s-a săturat de rolul agentului 007 FOTO Getty Images
Daniel Craig s-a săturat de rolul agentului 007 FOTO Getty Images

Actorul britanic Daniel Craig, care a interpretat rolul agentului 007 în ultimele patru filme ale francizei „James Bond“, a declarat într-un interviu recent că mai bine „şi-ar tăia venele cu cioburile de la un pahar spart“ decât să mai joace acest rol încă odată.

„Mai degrabă aş sparge acest pahar şi mi-aş tăia venele (decât să-l mai joc pe Bond – n.red.). Am trecut peste personaj, am terminat cu el, tot ce vreau este să merg mai departe“, a spus Daniel Craig, într-un interviu acordat revistei „Time Out“.

Declaraţiile actorului au stârnit un val de reacţii negative pe platforma socială Twitter, unde mai multi utilizatori l-au acuzat pe Daniel Craig de insensibilitate în ceea ce priveşte problemele mintale.

„Este Săptămâna Sănătăţii Mintale, iar Daniel Craig spune că mai bine «şi-ar tăia venele» decât să-l mai joace pe din nou pe Bond. Foarte util“, a scris un internaut pe Twitter.

„Daniel Craig a făcut comentarii lipsite de respecte. Tocmai acest tip de comentarii, aruncate la întâmplare, duc la stigmatizarea bolilor mintale“, a fost de părere un alt utilizator al platformei online Twitter.

Daniel Craig, în vârstă de 47 de ani, a intrat pentru prima oară în pielea agentului 007 în anul 2006, când a obţinut rolul lui James Bond în pelicula „Casino Royale“.

Actorul britanic l-a mai interpretat pe Bond şi în filmele „Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare“ (2008), „Skyfall/ 007: Coordonata Skyfall“ şi în „Spectre“, mult aşteptatul film care va debuta în cinematografele din România pe 6 noiembrie.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri