A fost lansat trailerul final pentru cel mai nou film cu James Bond VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Craig este agentul 007 în cel mai nou film din franciza James Bond FOTO thetelegrapgh.co.uk
Daniel Craig este agentul 007 în cel mai nou film din franciza James Bond FOTO thetelegrapgh.co.uk

Trailerul final pentru cel de-al 24-lea film cu James Bond, „Spectre“, a fost lansat pe canalul de YouTube al Studiourilor Sony Pictures şi a depăşit un milion de vizualizări la doar o zi de la publicare, potrivit presei străine.

„Un mesaj criptat din trecutul lui James Bond îl pune pe acesta într-o misiune de dezvăluire a unei organizaţii sinistre. În timp ce M se luptă cu numeroasele forţe politice pentru a menţine serviciul secret, Bond îndepărtează înşelăciunile pentru a dezvălui adevărul înspăimântător din spatele organizaţiei Spectre“, este mesajul care însoţeşte trailerul final al filmului.

În mai puţin de 24 de ore de la lansare, trailerul filmului a depăşit pragul de un milion de vizualizări.

Filmul „Spectre“, regizat de Sam Mendes, va intra în cinematografele din Statele Unite, dar şi în cele din România pe 6 noiembrie.

Lungmetrajul reia povestea agentului 007 (Daniel Craig), care, din cauza unui mesaj enigmatic din trecutul său, se trezeşte într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M (Ralph Fiennes) se confruntă cu adversarii politici hotărâţi să pună capăt serviciilor secrete, James Bond se vede nevoit să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele Spectre.

Numele „Spectre“ face referire la organizaţia teroristă fictivă din seria de romane „James Bond“. Numele a apărut pentru prima oară pe marile ecrane în pelicula din 1962, „Dr. No“. Organizaţia era condusă de principalul duşman al lui Bond, Ernst Stavro Blofeld. Potrivit sinopsisului oficial al filmului „Spectre“, „un mesaj criptic din trecutul lui Bond îl va trimite pe acesta spre descoperirea unei organizaţii sinistre.“

Cele 23 de filme „James Bond“ realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, „Skyfall“, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite