Cum arată monstrul nevăzut din „Bird Box“. Imaginile publicate pe Instagram: „Ar fi putut să transforme filmul într-o comedie“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Bullock FOTO Merrick Morton/AP
Sandra Bullock FOTO Merrick Morton/AP

Creatorul monstrului nevăzut din thriller-ul „Bird Box“ a făcut publice imaginile cu chipul „personajului“ care îi provoacă pe oameni să îşi ia viaţa şi care ar fi trebuit să apară în film.

Filmul horror, cu 45 de milioane de vizionări încă din prima săptămână,  a stârnit un interes uriaş datorită creaturilor misterioase pe care niciodată nu le vedem şi care îi determină pe supravieţuitori ai Apocalipsei să meargă legaţi la ochi, deoarece vederea lor îi face pe oameni să-şi ia viaţa. 

Echipa de efecte speciale din film a creat un monstru înfiorător, pe care Howard Berger, creatorul machiajelor pentru efecte speciale din „Bird Box“, l-a postat pe Instagram, imagine a monştrilor care a fost ştearsă între timp, dar care a fost preluată pe internet, relatează The Sun.

În dreptul postării de pe Instagram, Berger a scris: „Este întotdeauna un pic dezamăgitor când depui atât de mult efort pentru ceva ce ajunge la coş. Dar înţeleg şi facem întotdeauna ce este mai bine pentru produsul final“. 

image

Fanii din mediul online au reacţionat imediat, aceştia nearătându-se speriaţi de creatură, considerând că „Bird Box“ a avut de câştigat prin absenţa acesteia. „Mă bucur că nu au pus niciodată asta în film, nu este înfricoşătoare. Ar fi ruinat filmul“, a spus un utilizator.

Un altul a subliniat că „necunoscutul“ este ceea ce era necesar pentru a face filmul unul de succes.

„Nu arată ca ceva care i-ar determina pe oameni sa se sinucidă imediat. Mă bucur că l-au scos“, a mai spus un comentator, altul adăugând că „ar fi putut să transforme filmul într-o comedie“, monstrul având înfăţişarea unui „bebeluş gigant“. 

Lansat la finalul anului trecut, thriller-ul „Bird Box“, ce are la bază romanul omonim al lui Josh Malerman, a devenit unul dintre cele mai populare filme Netflix, scrie cinemagia.ro.   

Impactul asupra publicului a fost însă mai puternic decât s-au aşteptat producătorii, căci tot mai mulţi dintre cei care au văzut filmul au început să ia parte la întreceri cu ochii legaţi. Astfel, în mediul online a luat naştere „Bird Box challenge“, potrivit The Guardian, notează The Guardian.  

Întrecerile Bird Box presupun efectuarea unor acţiuni/misiuni după modelul celor din film. Problemele apar când oamenii nu iau în considerare pericolele la care se expun când, de exemplu, aleg să treacă strada orbeşte sau chiar să conducă o maşină legaţi la ochi. 

Sinopsis

Când rasa umană este atacată de entităţi care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-şi salveze copiii legându-se la ochi şi încercând să se pună la adăpost de atacatori.

Atunci când o forţă misterioasă distruge o mare parte din populaţia planetei, un singur lucru este sigur: cei care o văd îşi pierd viaţa. Malorie găseşte iubirea, speranţa şi şansa unui nou început, însă toate acestea se vor destrăma. Trebuie să îşi ia cei doi copii şi să meargă de-a lungul râului, în căutarea singurului adăpost care mai există. Pentru a supravieţui, aceştia trebuie să îşi acopere ochii şi să pornească într-o periculoasă călătorie de două zile. 

Sandra Bullock (câştigătoare a Premiului Oscar) se află în rol principal în thriller-ul regizat de laureata Premiului Oscar - Susanne Bier.  

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite