Comedia „Teambuilding“: record de bilete vândute în weekendul de lansare

0
Publicat:

Filmul cu Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu și Șerban Pavlu, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc, în weekendul trecut.

Actorii din comedia „Teambuilding“
Comedia „Teambuilding“ a adus în cinematografe 196.115 de spectatori doar în primul weekend

„Teambuilding“, o satiră despre viața în corporație, a atras în weekendul trecut în cinematografe 196.115 de spectatori. Numai în pre-sale au fost vândute 31.000 de bilete.

Am bătut încă o dată recordul de prezență în primul weekend la un film românesc. Însă cel mai mult mă bucură să văd că românii au demonstrat că vor să se reîntoarcă la cinema. De data aceasta nu doar că s-au întors, însă au plecat acasă bucuroși și doritori să revină să vadă producții românești de calitate. Asta ne motivează să ne întoarcem la treabă“, a declarat Matei Dima, actor și regizor.

„Teambuilding“ este realizat de Vidra Productions, care a mai făcut producții de succes precum „Miami Bici“, „5GANG: Un altfel de Crăciun“ și „Tabăra“, filme ce au înregistrat recorduri la box office, în anul lansării.

„Teambuilding“, o comedie spumoasă, o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un treambuilding în care coroporatiștii se dezlănțuie. Filmările au avut loc în București și la munte, în perioada iulie-septembrie 2021.

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl „promovează“ și îl face team-leader în departamentul de call center - ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia, interpretat de Cosmin Nedelcu (Micutzu).

Merg cu toții în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei cu colegii din Ardeal, Moldova și Oltenia.

Din distribuția filmului mai fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi și Nuami Dinescu.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite