Cine va fi următorul James Bond. Actorii cu cele mai mari şanse de a interpreta rolul celebrului 007 | FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Craig a fost James Bond pentru 16 ani | Foto EPA EFE
Daniel Craig a fost James Bond pentru 16 ani | Foto EPA EFE

După 16 ani, cinci filme şi un costum roz, mandatul lui Daniel Craig ca James Bond s-a încheiat chiar la începutul acestui an.

Mandatul lui Daniel Craig ca James Bond s-a încheiat la începutul acestui an, iar producătorii celebrului film sunt în căutarea unui nou actor care ar putea intra în pielea personajului 007. 

Există deja şi o listă cu numele posibililor candidaţi. Unii dintre actori sunt deja celebri, iar alţii sunt la început de drum.

Producătoarea Barbara Broccoli a spus, în 2020, că actorul care va interpreta rolul agentului 007 ar putea fi de orice culoare, însă trebuie să fie bărbat.

Ţinând cont de acest aspect, unul dintre cei care s-ar califica ar fi Tom Hardy, un actor obişnuit să fie dur pe ecran - a jucat ambii gemeni Kray în Legend, si a fost protagonistul peliculelor Venom, Dunkirk şi Mad Max: Fury Road.

Tom Hardy, Foto Shutterstock
Tom Hardy, Foto Shutterstock

FOTO: Shutterstock

Chiar şi aşa, există voci care spun că Tom Hardy  ar fi prea în vârstă pentru această misiune, deşi are doar 44 de ani. Dacă ţinem cont că Daniel Craig a păstrat rolul timp de 16 ani, Hardy ar atinge 60 dacă l-ar păstra atât de mult.Problema vârstei îl afectează şi pe Idris Elba, 49 de ani, care a fost favoritul pentru a prelua rolul timp de un deceniu solid, după interpretarea sa extrem de populară ca Stringer Bell din The Wire.

IIdris Elba, Foto Shutterstock
IIdris Elba, Foto Shutterstock

FOTO: Shutterstock

Pe lista scută a posibililor candidaţi mai este starul Bridgerton Regé-Jean Page (foto jos), în vârstă de 33 de ani. Potrivit BBC.com, el arăta de parcă ar merge la casting pentru 007 de fiecare dată când păşeşte pe un covor roşu.

Regé-Jean Page FOTO SHUTTERSTOCK
Regé-Jean Page FOTO SHUTTERSTOCK

FOTO Shutterstock

Starul din Game of Thrones, Richard Madden (foto jos), este un alt actor care ar putea interpreta cu succes rolul charismaticului 007, în mare parte datorită rolului său din drama BBC Bodyguard, unde a demonstrat că ştie să poarte un smoking, să scoată o maşină din flăcări conducând în marşarier şi să se ferească din calea gloanţelor.

 Richard Madden Foto Shutterstock
Richard Madden Foto Shutterstock

FOTO Shutterstock

Vă recomandăm să mai citiţi:

Copiii care plâng de Crăciun: ţinuţi în centre, împotriva voinţei lor, departe de familiile cu care îşi doresc să petreacă sărbătorile

Cum au evoluat tradiţiile de Crăciun. De la apariţia bradului şi a curcanului, până la „Crăciunul de-a gata“

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite