Miliardarul Jeff Bezos şi iubita lui, Lauren Sanchez, tandreţuri pe o insulă din Marea Caraibelor, în ţinute lejere | FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Fondatorul Amazon, miliardarul Jeff Bezos şi iubita sa, prezentatoarea de televiziune Lauren Sanchez, au fugit de frig şi au ales o insulă din Marea Caraibelor pentru a petrece Crăciunul. Cei doi au fost surprinşi îmbrăţişându-se, iar internetul s-a umplut cu imaginile în care apar cei doi.

În imagini cei doi sunt îmbrăcaţi lejer, în timp ce se plimbă în St. Barts, locaţia pe care au ales-o pentru a petrece sfârşitul de an, potrivit digi24.ro

În noiembrie 2021, Jeff Bezos şi iubita sa, Lauren Sánchez, şi-au cumpărat cu 78 de milioane de dolari, o proprietate de 56.000 de metri pătraţi în Maui, a doua insulă ca mărime a arhipelagului Hawaii. 

Noua proprietate, denumită La Perouse Bay, are în vecinătate un parc naţional şi câmpii brăzdate de lavă. La Perouse Bay include şapte parcele învecinate, fapt care îi permite lui Bezos să se bucure de propria plajă cu nisip alb.

În ianuarie 2019 Jeff Bezos şi MacKenzie S. au anunţat că divorţează după 25 de ani de căsătorie, fapt ce a stârnit o vâltoare mediatică la care a participat inclusiv preşedintele SUA, Donald Trump.

Jeff Bezos şi  iubita Lauren Sanchez vacanta plimbare sarut in St-Barts 22 decembrie 2021 FOTO Profimedia

Averea lui Bezos

Averea lui Elon Musk, a crescut, luna trecută, cu 24 de miliarde de dolari la 335,1 miliarde, pe măsură ce acţiunile producătorului de maşini electrice s-au apreciat cu 8,5% în New York, arată datele transmise de ZF.

Astfel, CEO-ul Tesla şi-a reiterat poziţia de cel mai bogat om din lume, fiind cu 143 de miliarde de dolari mai bogat decât fondatorul Amazon Jeff Bezos, informează Bloomberg Billionaires Index.

Conform sursei citate, Musk nu este singurul acţionar Tesla care a obţinut creşteri impresionante în ultima perioadă. Leo KoGuan, un investitor de retail din Singapore, a devenit săptămâna trecută al treilea cel mai mare acţionar individual al companiei, obţinând o avere netă de 12,1 miliarde de dolari, scrie ZF.ro

Vă recomandăm să mai citiţi:

Elon Musk, în continuare cel mai bogat om din lume. La cât a ajuns averea fondatorului Tesla

Averile miliardarilor români au crescut în pandemie. TOP 10 cei mai bogaţi oameni de afaceri din România

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite